inteckning standard bistånd – alternativ för att stoppa avskärmning

Om du befinner dig i avskärmning, då måste du agera nu för att lösa situationen. Beroende på din situation, kan du kanske få hjälp inteckning standard, antingen från din långivare eller från en professionell inteckning standard assistans bolag. Dock bör du först fråga dig själv frågan vad det är som du försöker åstadkomma. Kan du råd med inteckning betalning? Är det i ditt bästa intresse att hålla hemmet? Om så är fallet, sedan börja därifrån. Eller skulle du vara bättre att försöka sälja hemmet?

Låt oss ta en titt på den första frågan. Vad är det du försöker åstadkomma? Om att hålla hemmet är ditt främsta mål, så låt oss ta en titt på dina alternativ. När allt innan bry sig om att kontakta en inteckning fast standard assistans, bör du först lära dina alternativ. När det gäller att hålla hemmet, måste du göra en analys av din budget för att bevisa att du verkligen har råd med inteckning betalning. Detta belopp måste inkludera din fastighetsskatt och försäkring. Är de deponerade kostnader, vilket innebär att en del av din inteckning betalning, eller vill du betala dem separat? Sedan, gå ner genom resten av din månatliga räkningar, inklusive men inte begränsat till din bil betalningar, bilförsäkring, dina livsmedelsbutiker räkningar, etc. Sedan, avgöra vad din ta hem lön är, det är hur mycket pengar du tar hem efter skatter och andra avdrag tas från din lönecheckar. Nu, helt enkelt subtrahera dina räkningar från din inkomst. Finns det ett överskott, eller är du i en negativ zon? Om det finns ett överskott, då finns det hopp. Om inte, bör du överväga alternativ.

Låt oss säga att du har ett överskott. Nu räkna ut vad fick dig att komma efter i första hand. Var det på grund av en tillfällig umbäranden som nu är löst? Kanske en förlust av anställning eller kanske större reparationer av något slag. Hursomhelst, är den stora frågan huruvida det svårigheter har lösts. Med andra ord, om det inte vore för alla de retroaktiva utbetalningar som nu betalas, kan du råd nu din inteckning betalning? Tänk på att de svårigheter som din långivare kommer att överväga den allvarligaste är en medicinsk umbäranden eller personliga trauma som en skilsmässa. Men tro inte för en sekund att du bara kan göra det upp. Allt du säger kommer att behöva verifieras.

Vid denna punkt, bör du kontakta din långivare och se om de kommer att erbjuda dig hjälp inteckning standard. De kan be dig om aktuella lön Män eller andra bevis på inkomst, samt en förklaring av dina svårigheter. Om detta låter alltför lätt … du har rätt. Tyvärr visar denna enkla process i en komplicerad på grund av många faktorer. För en sak kan du göra med insamling avdelningen som kan ibland vara svårt. Om du hittar dig själv i en omöjlig situation, eller en som tar för lång tid, kanske du vill överväga att utföra en inteckning fast standard assistans.

Om du nu har råd med ditt hem, kan du vara berättigad till program som en fördragsamhet som tillåter dig att göra upp dina förfallna betalningar inom en angiven tidsperiod. Ett liknande program är en speciell fördragsamhet. Ett annat program är ett lån modifiering som kan ge dig möjlighet att sätta den förfallna betalningar på slutet av lånet. Vissa ändringar kan du sträcka din låna ut ytterligare och eventuellt minska dina räntor. Detta ibland innefattar att ändra ditt lån så att en justerbar lånet blir ett fast lån.

Om du inte har råd med din inteckning, kanske du vill överväga en kort försäljning. Det är där antingen du eller en inteckning standard assistans bolaget skulle förhandla med din långivare att få ett reducerat pris för hemmet. I en långsam fastighetsmarknaden, kan detta göra dina försök att sälja din bostad mycket lättare. Självklart om du säljer din bostad via en kort försäljning, bör du rådgöra med en skatterådgivare för att ta reda på eventuella skattekonsekvenser du kan ådra. Ett annat alternativ är en handling i stället för avskärmning. Det är där du gärning ditt hem över till din långivare. Även om detta förlåter din skuld till långivaren, har det en negativ effekt på din kredit rapport. Klart, har du alternativ, men de tar tid och en god förståelse.