inteckning skyddskåpa kan rädda ditt hem

Mortgage skyddskåpa kan rädda ditt hem från utmätning om du var utan arbete och oförmöget att möta våra amorteringar varje månad. Många husägare är under intrycket att staten skulle gå in och hjälpa, kommer staten att hjälpa om du kvalificerar men den hjälp de ger är mycket liten och du fortfarande riskerar att förlora ditt hem.

Mortgage skyddskåpa kan ge dig en månatlig skattefri inkomst som skulle se till att du kan fortsätta att uppfylla dina amorteringar om du ska hitta dig själv utan arbete genom olyckshändelse, långvarig sjukdom eller oförutsedda arbetslöshet. Locket skulle börja efter att du hade varit utan arbete, vanligen i 30 dagar eller mer, och skulle då fortsätta att ge dig en inkomst upp till 12 månader och med vissa leverantörer i upp till 24 månader.

Mortgage skyddslock kan vara en mycket värdefull produkt att ha i ditt hörn, men det måste ges viss hänsyn om dess lämplighet för dina omständigheter. Produkten är inte lämplig för alla villaägare som det finns undantag som kan innebära att du inte är berättigad att göra anspråk, några av de vanligaste är att vara i deltidsarbete, pensionerad, egenföretagare eller om du lider av en redan existerande medicinska tillstånd.

När det gäller att hitta den billigaste prisuppgift på locket är det viktigt att du shoppa runt för att få de billigaste premier. Var inte tvingas in till att ta din luckan när du tar ut din inteckning – det är inte obligatoriskt att köpa den från din inteckning långivare. Du är fri att leta efter omslaget, trots vad de kan säga!

Men när man jämför politik, alltid se till att du läser det finstilta i en politik innan du köper produkten och se till att du förstår de viktigaste fakta i politiken om du vill täcka inteckning skydd som kan rädda ditt hem i din tid av behovet .