inteckning skydd för en säkrare framtid

Den som är ansvarig vill se till att deras familj är väl omhändertagen och köpa ett hem är det första steget för att skapa en god miljö för dig och din familj att leva i. Att få en inteckning kan vara en svår och påfrestande tid, men en gång du har flyttat in i ditt nya hem kan det vara alltför lätt att glömma hur hårt du har arbetat för att få det. Då kan det vara lätt att förbise det faktum att ditt hem kan tas ifrån dig om du inte uppfyller de återbetalningar. Även de mest välorganiserade människor kan ha saker hända med dem som de inte förväntar sig, och det är där saker kan börja gå fel.

Om du är den enda löntagare, eller även om du delar de månatliga räkningarna kan din familj klara sig utan din lön under en längre period, eller för evigt? När det går bra för en familj inteckning skydd är ofta något som sätts åt sidan, för att “sortera ut en annan dag” och tyvärr den dagen kanske inte komma förrän det är för sent. Utan inteckning skydd, vilket är en form av försäkring som betalar dina lånekostnader i vent av er att inte kunna genom dödsfall, sjukdom eller uppsägning dig och din familj skulle kunna riskera att bli hemlösa. Mortgage långivare förväntar sina återbetalningar som skall uppfyllas och ibland kommer att tillåta en missad betalning, men inte flera, och om detta händer återbördande förfarande kan och kommer att börja.

För den som inte vet om inteckning skydd vad som följer är en avställning av vad som erbjuds och vad du kan förvänta dig om du tar ut den:
• Helt skyddad inteckning – detta är den mest omfattande typen av plan och kommer att täcka inteckning innehavare för saker som: deras död, redundans, kritisk sjukdom, långvarig sjukdom och det kommer också att byggnader försäkring. Valet av denna typ av inteckning skydd ger mest skydd och är ofta vad många människor väljer att ta ut som de vill veta att de är skyddade för många olika evenemang. Det är dyrare än vissa av de andra skyddsplaner men utan det kan du förlora ditt hem om dina återbetalningar sluta.

• Mortgage minskande sikt försäkran – detta kommer att betala ut om försäkringstagaren avlider eller drabbas av en allvarlig sjukdom under terminen, men som en inteckning beloppet av betalningen kommer att minska med tiden.

• Nivå sikt försäkring – denna plan kommer att betala ut en klumpsumma om försäkringstagaren avlider under löptiden. Om termen passerar utan döden av försäkringstagaren emellertid politiken slutar.

• Familj intäkter nytta – detta betalar en månatlig summa till familjen till den avlidne. Det kan hjälpa att ha ett fast belopp som kommer in i huset varje månad, men så snart sikt av politiken är över betalningarna kommer att sluta också.

• inteckning betalning skydd försäkring – denna typ av inteckning skydd kommer att betala ut om inteckning innehavaren går på långtidssjukskrivna. Men det finns villkor som gäller för detta, och någon tanke på att det ska gå igenom dessa innan de väljer att planen.

Det finns olika inteckning skydd planer finns, men dessa är de mest populära. Den som söker till att skydda sina lån bör tala med Go Direct som har utbildade rådgivare som väntar på att svara på dina frågor. Minns inteckning skydd kan tyckas som en onödig utgift, men om du plötsligt dör eller inte kan arbeta hur kommer din inteckning får betalt? Utan det kan du förlora ditt hem om ditt liv vänder upp och ner.