inteckning situationen på krisen tid

I tider av ekonomisk kris som denna när en massa människor med genomsnittliga inkomster som har svårt att hålla sina lån, än mindre att betala lånet för att äta är svårt, eftersom på grund av den globala ekonomiska krisen, där alla människor inte bara de fattiga kände inverkan. Även magnater måste ompröva sin ekonomiska plan, det är därför antalet arbetslösheten där ökar och inte ens de kan behålla sina jobb, det är därför de måste kämpa genom dagen och resultatet är det ökande antalet avskärmning. Man vad en tuff tid är inte det.

Det är därför som president Obama försöker övervinna denna situation genom att skapa en förordning om statliga huset hypotekslån eller känd som Fannie Mae (Federal National Mortgage Association) och Freddie Mac (Federal Home Loan Mortgage Corporation) eller inteckning stimulanspaket som håller inteckning och inteckning räntan förbli låg åtminstone tills vi passerar krisen och hjälpa miljontals husägare får ett mer överkomligt inteckning. Låt oss alla be att det kommer att fungera, ok.

Denna situation för personer med medelinkomst är kanske en mardröm men är verkligen en guldgruva för människor med extra pengar och inkomster. Eftersom du kan satsa på bostäder eftersom huset investeringen tenderar att öka med tiden så att du kan sälja den när vi passerar krisen och få mycket nytta av det. Det är oftast var och en dröm att slå jackpoten.

Men vad är uppgift om huruvida du kan gemensamma festen eller inte, här är några frågor du kan ställa dig själv. Har du själv äger ett enfamiljshus, lägenhet eller radhus? Du vet om något dåligt hända att du fortfarande har ett hem att komma tillbaka eller säkerhet för ditt lån. Är din nuvarande bostadslån backas eller garanteras av någon av de två finansiärer som nyligen stöds av regeringen (Freddie Mac eller Fannie Mae)? Dessa två finansiärer har också fördel låg ränta som jag nämnde tidigare. Som av just nu, har du betalat framgångsrikt dina amorteringar under de senaste 12 månaderna i tid och fulladdat (dvs minst, betala den minsta betalningen varje månad)? Eftersom det är bra för din kredit historia och göra dig lättare att få andra lån. Slutligen gjorde ditt hem marknadsvärde förbli densamma eller skriva sedan du köpte den? På denna fråga är en katalysator som visar dig om du kommer att ha vinst eller inte.

Om du kan svara ja på alla dessa frågor kommer, mest troligt att du kan ta nytta av Obamas plan eller åtminstone du kan hålla ditt hem inteckning med låg ränta. Och även du kan hitta mycket värdefull information om hypotekslån och allt relaterat till det på Internet också kan du hitta den aktuella verkliga situationen fastighetsmarknaden. Och slutligen allt du behöver göra är att göra ditt arbete i hemmet, göra en forskning och utbilda dig själv innan du gör något. Bättre att förbereda än ledsen rätt.