inteckning säljledning i Austin Texas

Idag är en stor dag för att kontakta Austin inteckning mäklare om du är en husägare funderar på att skaffa en refinan.

Just när vi trodde att den stora refinansiera boomen var över, plötsligt, FBI överraska oss alla genom att släppa priserna igen. Just nu, bolåneräntor är på de lägsta nivåerna i år, vilket innebär en stor möjlighet för Austin husägare att ta pengar ur sina hem och använda den för att betala av den höga räntor, icke-avdragsgilla, oprioriterade skulder.

Detta kommer att ha flera fördelar: först av allt, om du inte har ett kreditkort via en lokal kredit unionen, får du definitivt en bättre ränta. Eftersom deras sällskapsdjur kongressledamöter kastade ärliga arbetande människor i Amerika under bussen för dem, har kreditkortsföretag haft en grand old tid höja kundernas räntor genom taket – även när de gör sina betalningar i tid! (Läs det finstilta – MBNA säger att de kan höja din ränta helst av någon anledning.)

Andra skälet är att ditt intresse för ett vinstandelslån är oftast avdragsgilla. Det fanns en tid då en person kunde skriva av intresse kreditkort, men Reagan skattereformer tillbaka i 1980-talet bort att för genomsnittliga arbetande människor. Konsolidering din hög ränta, oprioriterade skulder till en låg ränta hem kapital lån kan innebära betydande besparingar kommer att få tid!

Det tredje skälet är att det kan förbättra din kredit värdering. Bära en last av oprioriterade skulder gör inte stora saker för ens kreditvärdighet. Bli av med det nu genom att ringa din Austin inteckning mäklare och starta processen.
Den Austin inteckning mäklare är inte en, utan hundratals företag med olika program. Oavsett din kredit situation, det finns en lösning för dig – och eftersom dessa olika program som konkurrerar om ditt företag, är chansen mycket bättre att du får affären för livet!

Här är ytterligare en fråga att tänka på om du är i en “justerbar ränta inteckning” – de kommer bara att ställa upp. Samtidigt är som hem värden fortsätter att falla runt om i landet, en hel del människor finner det samtidigt deras hus betalningar stiger, de är hemma är inte värda så mycket – så att de hamnar på grund av mer på det än det kan säljas för! Heck av en situation, är inte det?

Om du är i en ARM, är det dags att komma ut. Lås in en låg fast ränta, få kontanter, betala av de som tjatar kreditkort och ta kontroll över din ekonomi idag … det är så enkelt som ett telefonsamtal eller ett mail till din vänliga lokala Austic inteckning mäklare.