inteckning refinansiering utan att flytta ditt hus

En refinansiera börjar ändra din inteckning utan att flytta ditt eget hem.

Refinansiering framstår som den strategi för att byta din inteckning till en annan långivare som erbjuder en förbättrad affär än din nuvarande långivare och därmed spara dig en avgift.

En refinansiera kan också användas för att höja ytterligare finanser genom att frigöra kapital i din bostad.

När du refinansiera kanske du slutar din gamla inteckning affär och byta till en annan. Detta innebär normalt att byta din långivare även om du har möjlighet att ibland ändra behandlar din totala leverantör. Ska du välja refinansiera tillsammans med din nuvarande långivare det normalt innebär att ändra ditt befintliga affär.

Refinansiering kan låta dig skaffa dig en bättre ränta och minska din månatliga inteckning betalningar.

En refinansiera kan du konsolidera befintliga lån till en hanterbar betalning belopp eller samla in pengar för att få en helt ny bil eller hem förbättringar.

Villaägare som vill samla in pengar för hem förbättringar, köpa en bil eller andra ändamål finner ofta att refinansiera att höja kontanter kostar mindre än att få ett personligt lån eller använda plastkort. Detta beror på att hemmet räntorna på bolån är bland de billigaste av de olika typer av lån.

Villaägare kan besluta att samla in pengar för att konsolidera andra skulder. Genom att dra nytta av refinansiering din egendom som du skulle kunna överföra flera skulder till en annan lätthanterlig remortgage.

Vad detta innebär är att det är möjligt att ersätta räkningar betalkort, personliga lån och andra lån med en lägre ränta remortgage och spred lägre utbetalningar spänner en längre period.

Du kommer att behöva konstatera att vi nu har kostnader tillsammans med refinansieringen såsom break kostnader. Dessa måste beaktas när du funderar på en refinansiering.

Det är dock värt att komma ihåg att alltid några stora fördelarna med refinansiering kan uppväga bekostnad inblandade.