inteckning refinansiering tips när det är vettigt att refinansiera

Det kan vara svårt att avgöra om du ska refinansiera ditt hem. Det är då det hjälper till att få tips inteckning refinansiering. Det finns gott om “tumregler” till refinansiering. När du vet vad de är, kan du räkna ut huruvida refinansiering är vettigt i din situation.

Här är några inteckning refinansiering tips:

· Lägre ränta. Om räntorna sjunker, kan det vara en bra tid att refinansiera. Du kommer att få betala mindre i det långa loppet, och i många fall din månatliga betalningar kan vara lägre på grund av refinansiering din inteckning med en lägre hastighet. Men de flesta experter varnar för att du ser till att den aktuella räntan är minst 1% lägre än den nuvarande för att få bästa nytta av den lägre skattesatsen.

· Hålla sig runt ett tag. Om du lämnar området snart, kanske planerar att sälja ditt hem, inteckning refinansiering inte vara den bästa idén. När allt, kostnader för refinansiering, med avsluta kostnader, och i vissa fall förskottsbetalning avgifter, kan uppgå till så mycket som 2% av ditt lån. Detta innebär att du måste vara i ditt hem under några år för att göra refinansiering värt det.

· Kortare lån sikt. Ett annat sätt att spara pengar i det långa loppet är att använda en inteckning refinansiera att förkorta löptiden för ditt lån. Du kommer att betala mindre i ränta, eftersom du inte kommer att låna pengar under så lång tid. Du kan ha högre månatliga betalningar, att denna inteckning refinansiering tips kan spara dig tusentals dollar över allt.

· Att få lite extra pengar. Om du behöver lite mer pengar varje månad, kan inteckning refinansiering vara ett tips som kan hjälpa dig. Om du har lägre utbetalningar, innebär att lite mer pengar i fickan i slutet av varje månad.

· Konsolidering skuld. Om du har en stor skuld som inte kan konsolideras i ett annat lån program, kan det vara ett bra tips att använda inteckning refinansiering som ett sätt att betala av dina andra lån. Du måste ha rättvisa, men för att denna typ av inteckning refinansiering att arbeta som en skuldkonsolidering.

Förstå när det är vettigt att refinansiera ditt hem är en viktig del av god kapitalförvaltning. Tänk på vad du vill åstadkomma, och följa sunt förnuft tips inteckning refinansiering när man beslutar om eller inte att refinansiera.