inteckning refinansiering tips

Eftersom räntorna fortsätter att krypa uppåt, är många villaägare tittar på refinansiering alternativ. Här är några inteckning refinansiering tips.

inteckning refinansiering tips

Priser har ökat stadigt under de senaste sex månaderna. Dessa ökningar förväntas fortsätta in i 2006. Sådana ökningar sätter press på villaägare som tog ut justerbar ränta inteckningar eller har låna pengar mot ett hem kapital kredit. För personer i denna position, är refinansiering till en fast ränta inteckning börjar se väldigt lockande om av någon annan anledning än att undvika framtida gupp i skattesatserna.

Om du funderar på refinansiering din inteckning, det finns ett par saker att tänka på. Till skillnad från den rusade processen med att försöka få finansiering för ett köp, har du mer tid att utvärdera och jämföra lånemöjligheter. Shoppa runt och ta reda på vad olika långivare som erbjuder att passa dina potentiella behov.

Ett. Vad är ditt mål? – Är ditt mål att sänka den månatliga utbetalningen eller att helt enkelt försöka att betala mindre ränta? Även om dessa frågor kan verka som samma sak, kan en lägre ränta ska översättas till samma månad betalning belopp, men med mer av betalningen som appliceras på lånebeloppet. Detta, naturligtvis, hjälper dig att betala av not snabbare. Den större punkt är att helt enkelt räkna ut ditt mål och hitta ett lån som uppfyller det.

2. Handla Långivare – Ett av de bästa sätten att göra detta är att söka ett lånelöfte från en mängd olika långivare. Du kan vara berörda här kommer att skada din FICO poäng, men refinansiera krediter förfrågningar ofta inte ding din FICO. Om du är osäker på detta, helt enkelt inte lämna långivaren med dig personnummer. De kommer att ge dig en mindre bestämd lån erbjudande, men du har fortfarande fördelen av att läsa de fina termer för att se till att det åstadkommer dina mål.

Tre. I skrivande – När du väljer en långivare, måste du spika ner tre viktiga saker i skrift. Den första är räntan. Den andra är den avslutande kostnader, om något. Den tredje är en förskottsbetalning straff i samband med lånet. Om långivaren drar det fötter på någon av dessa, överväga att gå bort från lånet.

Refinansiering en inteckning är ett mindre stressande process jämfört med att få ett köp lån. Du är i färgCatbirds sätet, så låt inte långivare pressa dig runt.