inteckning refinansiering steve postens killen passerar ut …

Steve var en hängiven Postal arbetstagare som hade varit på jobbet i över 15 år. Han hade aldrig varit sen en dag sedan han började sitt jobb på det lokala postkontoret. Medan vissa medarbetare ofta skulle engagera sig i dagliga chat och skvaller, tillät han aldrig någon yttre påverkan för att påverka sin arbetsprestation. Han höll alltid sitt uppdrag rakt fram och fokuserade, precis som han hade planerat eftersom han klockade in den första dagen.

När allt var hans jobb mycket säker, och det sista han tänkte på var att förlora sin välförtjänta biljett till en lycklig pension. Det finns inget sätt han skulle tillåta några sociala distraktioner runt honom att äventyra hans stolthet och glädje.

Hemma, var allt bra. Han hade en vacker fru och en liten son. Hans fru var oerhört stolt över honom, och det gick så bra att de bestämde sig för att ha ett barn. Inte bara var saker som går bra ekonomiskt, men de hade precis köpt ett nytt hus. Även om det tog dem år att spara ihop pengar för att köpa det, allt som var bakom dem nu, eftersom livet var mycket bra.

Steve arbetade mycket lång och hårt så att hans familj kunde komma in i denna position, och trots att han hade en lång jobb historia, hade de inte den bästa kredit på grund av olika anledningar. Vid ansökan om lån för att köpa deras nya hem, de gjorde några läxor och ville se till att de gjorde det bästa beslutet innan tätning affären. Han och hans fru fick en justerbar ränta lån, som inte var den bästa möjliga lånet för nya husägare. Emellertid var tider bra, hans jobb var jämn, och de verkligen inte var bekymrad över räntorna går upp någon gång snart.

De var också beredd på det värsta scenariot. Om något vållade räntan att stiga, de hade sufficientsavings att lita på. Familjen fick också veta att bara för att priset var en justerbar en, som inte menar det wouldnecessarily stiga genom taket. Långivaren rådde dem att må bra om deras beslut eftersom det fanns variousoptions en familj som deras haft om de någonsin befann sig mellan hammaren och städet. Säkra på sin beräknade beslut, de gjorde det bra hus de köpte in en stor hem.

Fortsättning följer …