inteckning refinansiering ränta

När du letar efter rätt inteckning refinansiera takt, finns det flera faktorer som du måste titta på som kan avgöra om programmet är rätt för dig eller inte. Ingen kan förutsäga vad räntan kommer att göra, och din situation är annorlunda än alla andra.

Så det är viktigt att överväga alla dina alternativ. En sak du bör tänka på, priserna stiger snabbare än de kommer ner. Om du funderar på refinansiering din inteckning, vet priserna ordentligt och efter en grundlig kontroll när du får den rätta, spärra det omedelbart!

Du kan också ta reda på rätt inteckning refinansiering ränta nätet genom inteckning räknare. De kan avgöra om du ska välja en fast ränta inteckning eller en justerbar sats inteckning (ARM). Notera att med fast ränta inteckning, kommer månatliga betalningar vara stadig. Även med ARM, kommer utbetalningarna varierar över tiden. Justerbara inteckning refinansieringsräntor har typiskt en initial fast ränta lägre än den hos en jämförbar fast inteckning refinansiera priser. Den ursprungliga räntebindningstid följs av justerbara intervaller.

Tänk tidsrymd du tänker stanna i ditt hem med eventuell flytt av ditt jobb, växande familj, nedskärningar i hemmet, livsstilsförändringar och många fler. Om du är benägna att refinansiera din nuvarande inteckning inom den tid du tänker stanna din väntan på den tid du kommer att kunna betala av inteckningen är bestämd och klar. Därför kommer du att uppmanas att välja rätt refinansiera lån med rätt inteckning refinansiera takt. Om du tänker stanna i ditt hem för mer än 10 år är det lämpligt att refinansiera din inteckning med en fast ränta inteckning ränta.

Det finns flera faktorer som är allmänt lämpligt att beakta när man beslutar rätt ränta inteckning refinansiering. Såsom, med tanke på hur mycket månadskostnaden du har råd, om till följd av en stram budget eller en dyr hem är en varningsflagga som du kanske letar på fel hus men inte fel lånet.

Det är obligatoriskt att överväga utförandet av bolåneräntor refinansiering under åren. Federal Reserve har räntehöjningarna sedan mitten av 2004 flera gånger och den förväntas fortsätta att höja priserna inom en snar framtid. Vilket innebär att om du väljer en justerbar ränta inteckning, kan det ställa till en ränta som är högre än en fast ränta inteckning. Den viktigaste faktorn för de flesta låntagare När du väljer mellan en fast och justerbar ränta inteckning är den tid du förväntar dig att stanna i hemmet.

Följande ska hållas i åtanke när vi letar efter en inteckning refinansiering ränta:

-Skillnaden mellan den ränta du betalar nu och de aktuella bolåneräntor

-Hur ska en lägre ränta påverkar dina avdrag inkomstskatt eller skattskyldighet?

-Oavsett om du ska refinansiera en större eller lägre belopp än din nuvarande inteckning?

-Rabatt poäng erbjuds dig och hur kan de påverka kostnaden för din inteckning?

-Hur länge planerar du att bo i ditt nuvarande hem?

-Kommer du att hålla sig till den nuvarande långivare eller byta till en annan långivare?

-Ska du anlita för en kortare tid på din inteckning?