inteckning refinansiering, passar det dina behov

Home Mortgage refinansiering består på att få ett annat lån, för att avbryta din faktiska bolån. Som människor har oftast redan betalat en del av sina bolån när de börja tänka på inteckning refinansiering, leder det nya lånet är mindre än den gamla, och det innebär två saker, kommer du att kunna återställa dina lånevillkor, och, om du är försiktig nog när du väljer din långivare och din nya lånets villkor, kommer du att få betala en mindre summa pengar än om du skulle hålla ditt gamla bolån.

Eftersom det har sina starka sidor, har hypotekslån refinansiering också sina svagheter. Du kan byta till en sämre affär än den du har om du inte är försiktig när du ansöker om en inteckning refinansiering.

Att ha svårigheter på ditt bolån återbetalning eller tro att du kommer att göra bättre med lite extra pengar finns i din månatliga budget finns goda skäl att tänka på en inteckning refinansiering. Om intressen är låg och du har en rörlig ränta på dina lån, skulle möjligheten att byta till ett nytt lån med en fast ränta vara ytterligare en anledning att utvärdera det nya lånet.

I den andra sidan, om du är i närheten av efterbehandling med din inteckning återbetalning, eller om du har en bra ränta och du kan hantera med betalningarna, kan inteckning refinansiering inte vara det bästa alternativet för dig.

Oavsett din situation är, om du funderar på refinansiering ditt hem inteckning, eller du har redan tänkt på det, men du har inte gjort ett beslut ännu, finns det några saker som du bör tänka på innan du ger det steget.

inteckning refinansiering priser, som man träffar bättre för dig?

När man tänker på inteckning refinansiering, utvärdera räntorna är ett måste. Ditt lån beror på ditt beslut på denna punkt. Dina betalningar kan alltid vara samma belopp med en fast ränta eller börja på en lägre summa och sedan fortsätta öka med tiden eller förändringar på marknaden om du väljer att ta en rörlig ränta.

Fasta priser är alltid något högre än rörlig ränta, men med denna typ av ränta du vet att du kommer att betala samma summa pengar varje månad tills du har fullt återbetalat lånet. En annan sak som händer med rörlig ränta, kanske du kan få en riktigt låg hastighet i början, och det kan vara bra om du har en kort återbetalningstid för ditt lån, men om du har valt en lång återbetalningstid, din variabel hastighet kan ha gått till högt vid utgången av återbetalningsperioden.

inteckning termer kan vara längre eller kortare än den du redan har, men vilken ska man välja?

Här måste du bestämma om om du föredrar att betala ett lägre belopp per månad som har högre intressen eller, ett högre belopp som lägre intressen. Korta termer kommer att ha som en nackdel de högre månatliga betalningar som de medför, men de har också åtminstone till bra saker. De kommer att ha lägre intressen vilket innebär att du kommer att ha betalat mindre pengar i slutet av lånet och du kommer att släppas av din skyldighet i en kortare tid.

Långa termer i den andra handen har högre ränta som en nackdel, men kommer de att ge dig lägre månatliga betalningar, som kommer att lämna dig lite extra pengar varje månad för att täcka andra kostnader som du kan ha.

välja rätt långivare

Olika långivare kommer att ge dig olika alternativ inteckning refinansiering. Du måste utvärdera din faktiska situationen och vad skulle du vilja få en inteckning refinansiering. Om sänka dina betalningar, få ut av skulden förr, låsa dina räntor, etc. Lyssna noga på alla möjligheter du får och sedan, efter att du har fått några bra erbjudanden väljer att en som passar bättre med vad du har letat efter.