inteckning refinansiering för personer med dålig kredit – sätt att minska refinansieringskostnader

På grund av sjunkande billån, många människor är ivriga att refinansiera sina befintliga bostadslån och dra nytta av en lägre betalning eller en fast ränta. I själva verket kan villaägare med dåliga krediter kan också dra och få jämförbara låga priser. Även om refinansiering är mycket vanligt, måste villaägare vara beredda att betala avsluta kostnader och andra avgifter. Lyckligtvis finns det sätt att ekonomiskt fastspända kan spara pengar på en refinansiering.

förstå refinansieringskostnader och avgifter

Ansöker om en refinansiering liknar få din första inteckning. En refinansiering skapar en ny inteckning. Således är husköpare skyldig att betala vissa kostnader och avgifter vid stängning. Typiska avgifter ingår mäklare avgifter, bedömning, titel sök, inspektioner mm

För det mesta är dessa avgifter betalas vid stängning. Om du köper ett nytt hem, kan köparen förhandla och har säljaren betala avslutande avgifter. Men om du är den ursprungliga ägaren, kan du behöva anställa effektiva tekniker för att minska dina avslutande kostnader.

tips för att minska refinansiering stängning kostnad

När refinansiering ditt hem, kan det vara klokt att ansöka om ett nytt bostadslån med din befintliga långivare. I vissa fall kan långivaren vara villig att avstå från vissa avgifter. Om en bra kredit historia har etablerats, kommer långivaren vill behålla dig som kund. Därför har du förhandlingsstyrka.

På grund av låga bolåneräntor, kan husägare också dra nytta av “ingen eller låg stängning kostnad” refinansiering. Med det här alternativet, samtycker långivaren att avstå från ansökningsavgiften. Dessutom kommer dessa långivare betala bedömning och titel avgift för husägare.

Nackdelen är att dessa lån medför en något högre ränta. Ändå, “ingen eller låg stängning kostnad” lån är bra. Eftersom dessa lån består av en högre ränta, är detta alternativ mer praktiskt för villaägare som planerar att flytta inom tre år.

En annan vanlig metod för villaägare refinansiering innebär inklusive alla avslutningsavgifter till bostadslån. Detta kommer att öka det slutliga lånebeloppet. Även om denna strategi inte nödvändigtvis kommer att minska avsluta kostnader, är husägare inte skyldig att betala för sina avslutningsavgifter out-of-pocket. Denna metod är perfekt för husägare med liten tillgängliga likvida medel.