inteckning refinansiering, AI räkna kostnaderna

Inteckning refinansiering innebär att betala av dina befintliga lån med ett nytt lån, med samma egendom som säkerhet. Det belopp du, Äôll spara genom refinansiering kommer att variera beroende på nuvarande räntenivåer, refinansiering kostnader och konsekvenser skatt.

Inteckning refinansiering är vettigt om räntorna har sjunkit mer än två poäng sedan du fick din ursprungliga inteckning, eller om du vill byta från en justerbar ränta till en fast ränta lån för att undvika framtida räntehöjningar.

När det gäller kostnaderna för inteckning refinansiering, räkna med att betala mellan tre och sex procent av inteckning, plus eventuella förskottsbetalning straff du åsamkas genom att betala av befintliga lån. Nedan är några av de avgifter som du är mest sannolikt att stöta på. Kostnaderna varierar kraftigt från land till land och lån till lån. Dessa siffror är genomsnitt bara uppskattningar.

Ansökningsavgift (75 $ – 300 $): Denna avgift täcker de initiala kostnaderna för att behandla din förfrågan inteckning refinansiering och kontrollera din kredit rapport. Dåliga krediter kommer att resultera i en högre ränta.

Bedömning avgift ($ 150 – $ 400): Denna avgift betalar för en bedömning som är en försvarbar och försvarbar uppskattning av det aktuella marknadsvärdet på fastigheten.

Advokat, aos Review avgifter ($ 150 – $ 300): Långivaren kommer vanligtvis betalt för arvoden till advokat eller företag som bedriver sista inteckning refinansiering. Bosättningar utförs av låneinstitut, titel försäkringsbolag, spärrade, verkliga mäklare egendom och advokater för köpare och säljare. Du kanske vill behålla din egen advokat att företräda dig i alla skeden av inteckning refinansiering transaktionen.

Kreditgivning (vanligtvis 1% av lånet): Den originering avgift debiteras för långivaren, AOS arbetet med utvärdering och förbereda din inteckning refinansiering.

Poäng (1% av lånet): Poäng är förutbetalda kostnader till följd att öka långivaren, AOS avkastning på lånet. Betalar punkter kan sänka räntan, vilket kommer att sänka de månatliga betalningar. Vissa långivare kommer att rulla poäng till lånet. Nackdelen är att låntagaren kommer att betala ränta på dessa avgifter under lånets löptid.

Privata Mortgage Insurance (PMI) Vanligtvis 0,5% till 1,0% av lånet): PMI krävs när beloppet av den inteckning är större än 80% av hemmet, AOS beräknade värdet. Denna försäkring skyddar långivaren mot förlust om låntagaren defaults på lånet.

Titel Sök och avdelning Insurance (450 $ – 600 $): Dessa täcka kostnaderna för att undersöka den offentliga register för att bekräfta ägande av fastigheter, samt kostnader för en politik försäkring försäkringstagaren för förluster som orsakats av avvikelser i titeln. Var noga med att be företaget som bär den nuvarande politiken, om det kan åter ge er politik på en re-issue takt. Detta kan spara upp till 70% av vad en ny politik skulle kosta.

fri refinansiering offert
Ansöker om refinansiering är lättare än att få en första inteckning. Mycket av arbetet kan göras online. Du kan få en gratis, ingen skyldighet citat från en ledande inteckning leverantör på Easy Mortgage refinansiering.

Många husägare får sina lån, göra sina betalningar och inte tänka på refinansiering. De hamnar att betala mer än de måste för sina hem.

Don? T göra samma misstag.