inteckning refinansiera och kredit reparation

Miljoner amerikaner har kredit problem. De som äger bostäder kan använda en inteckning refinansiera att hjälpa till med kredit reparation. Mortgage refinansiera innebär att ta ut en ny inteckning för att betala av det ursprungliga lånet. Beroende på ditt eget kapital, kan den nya inteckning vara mer än summan av det gamla lånet. Dessa pengar kan sedan användas för att för skuldkonsolidering, vilket kan förbättra din kreditvärdighet.

Den inteckning refinansiera verksamheten är mycket konkurrenskraftiga. Se till att du inte blir lurade av skrupelfria långivare. Jack Guttentag, Mortgage professor, varnar, “The refinansiering marknaden är något av en djungel, men du är säker om du observerar en grundläggande princip: Du kan inte spara pengar på en refinansiering om inte räntan på nya lån är lägre än räntan på det befintliga.

“Vissa lurendrejare kommer att visa dig att din totala räntebetalningar kommer att minska om du refinansiera till deras högre ränta lån. Dock får de att resultatet genom att anta att du kommer att betala din nya inteckning (men inte din gamla) om en påskyndad (varannan vecka) schema.

“Några andra … få (en lägre) resultat genom att förlänga. Om din nuvarande inteckning inte har många fler år att köra, kan en utvidgning av begreppet minska utbetalningen av mer än den högre hastigheten ökar. Om du gör det, betalar du för det stora tid i form av ett högre lån balans under kommande år. ”

Att lära sig om två andra åtgärder du kan vidta för att hjälpa till med inteckning refinansiera kredit reparation, eller för att få en gratis inteckning offert, besök Bad Credit Mortgage refinansiering Nu, en webbplats som kan hjälpa dig att avgöra om refinansiering är vettigt för dig.