inteckning refinansiera-låt köparen akta

Ansökan om inteckning refinansiera är upp nästan 20% från ett år sedan. Nästan en tredjedel av alla utestående lån har en justerbar ränta funktion. Utmätningar ökade med 72% från första kvartalet 2005 till samma period 2006. Rekordmånga 323.000 fastigheter i avskärmning i den perioden. Vad betyder allt det här?

Om du är en husägare som är på väg att förlora ditt hem till utestängning AKTA. Telefonen ringer du får erbjuda hjälp inte kan vara en skyddsängel men djävulen själv. På grund av det stora värdet i fastigheter och antalet människor som kämpar för att göra sin avbetalning, är inteckning bedrägeri på uppgång.

Bedragare jagar skrämda villaägare som saknar kunskap om hur saker och ting fungerar i en avskärmning. Om du håller på att utestängas på det är en offentlig handling. En kostym måste lämnas in i många stater så all den information en bedragare behöver veta är vid domstolsbyggnaden. För en smidig talar bedragare som erbjuder sig att “hjälpa” dig kan bli hans nästa mål.

Kom ihåg det gamla talesättet “om det låter för bra för att vara sant, är det inte (true)”. Bedragare gör allt låter så enkelt och lätt. Och du som belägrade husägare är allt för villiga att räddas av “riddare i skinande rustning.”

Tyvärr har några av de människor som är i riskzonen mest är de äldre och människor som inte förstår engelska så bra.

Förmodligen det smartaste du kan göra är att få en advokat du litar på att guida dig.

Några saker att komma ihåg:

Ett. Fall inte för upprörande löften som att spara din kredit eller få en ny lägre betalning inteckning.
2. Underteckna inte bort ägandet av ditt hem (utan en advokat råd).
Tre. Vet vad du har för rättigheter.
4. Gör inte något verbalt-få det skriftligt.
Fem. Signera inte något med blanksteg (som kan fyllas i senare).
6. DO vara skeptisk allt-check och kontrollera så att du är skyddad.

Sälja ditt hem är mycket mer att föredra än avskärmning. Det kanske inte är ditt favorit val men i det långa loppet kan det vara det bästa valet.