inteckning refinansiera handlar om Making Home Affordable

De senaste åren har inte varit lätt: negativ makroekonomisk tillväxt har orsakat massarbetslöshet, så hög som 12-15% i vissa stater. Många husägare slutade med negativt eget kapital i sina hem, på grund av mer än deras hus är värt. Medan individer med besparingar avsatt och prime kredit värderingar kunde navigera genom denna finansiella storm, möter människor som lever lönecheck till lönecheck en riktig mardröm.

den bästa strategin är att sitta tight och vänta

Det bästa råd, när du är upp och ner på din inteckning, är att bo kvar i din nuvarande bostad för de närmaste åren. Detta är en lätt uppgift för hushåll med stadiga, recession-bevis jobb. För uppsägningar offer i krisdrabbade områden det inte kommer att fungera alls. Begränsade sysselsättningsmöjligheterna tvinga dem att antingen flytta eller nöja sig med en mindre lön, som helt enkelt inte kan vara tillräckligt för att tjänsten skulder och kostnader liv, och kan leda till utestängning och konkurs. Att förlora ett hus är en av de mest stressande saker i livet. Ingen behöver gå igenom det, eftersom det är refinansiering alternativ, även för villaägare med dålig kredit.

Regeringen har några alternativ

Massarbetslöshet, utmätningar och konkurser är så illa att ett land som de är till sina medborgare. Inte bara de som uppmuntrar negativ tillväxt och fördjupar lågkonjunkturen, men också sprida panik och ställa frågor om möjligheten för regeringen att ta hand om sina skattebetalare. Därför kallas ett program Making Home Affordable genomfördes 2009. Det är statsfinansierad och tillåter individer att ändra eller refinansiera sina befintliga bolån oavsett betalningsanmärkningar. Den grundläggande fördelen att villaägare blir lägre månatliga betalningar, vilket minimerar fel och utmätningar, samt förhindrar fastighetsmarknaden från ytterligare nedgångar. Medan det finns flera kriterier som skall uppfyllas för att bli berättigade, ingen av dem avser kredit poäng, så det är perfekt för människor med dålig kredit.

få godkänt för inteckning refinansiera är lätt

Med förmåga att refinansiera upp till 125% av nuvarande hem värde och med möjlighet att ändra din inteckning för att göra det överkomligt baserat på din nuvarande inkomst, är detta program utformat för att hjälpa villaägare med deras behov. Pre-typgodkännande tar bokstavligen en minut: det finns bara några frågor att besvara. När kvalificerade, det finns en del pappersarbete att göra med din nuvarande inteckning serviceföretag. Medan de flesta av det är juridiska teknikaliteter, hanteras av din inteckning företag, är du normalt skyldig att lämna ett par av de senaste kontoutdrag, lönebesked, och skattedeklarationer. Medan refinansiera enligt Making Home Affordable program inte får gynna enskilda personer med utmärkta kredit, eftersom de kanske redan har låga räntor, är det definitivt till stor hjälp för människor med mediokra och dålig kredit poäng.

Vad händer om jag inte uppfyller villkoren för inteckning refinansiering och modifiering

Making Home Affordable är inte bara om refinansiera: det är ett komplext husägare stödprogram med många funktioner. Medan de viktigaste postulat är tydliga och koncisa, teknikaliteter är ganska komplexa. Det finns många andra erbjuds lösningar, som ofta justeras för att hålla jämna steg med snabbt föränderlig ekonomi, till exempel ekonomiska incitament för personer med god koll på avbetalning, alternativ avskärmning, andra modifieringar lien, och så vidare. Det bästa alternativet man kan ha är att diskutera hans eller hennes individuella situation med en kvalificerad professionell för att se hur de kan dra nytta av detta program.