inteckning refinansiera för människor med dålig kredit – hur mycket kapital du behöver för att refinansiera

När det kommer till refinansiering din inteckning, behöver du inte oroa dig för ditt eget nivå om du planerar att ansöka om en prime lån. Med dålig kredit, kommer du att arbeta med en subprime långivare, som inte är orolig equity nivåer. Det innebär att du inte behöver bära privata försäkringar för hypotekslån om du inte har 20% eget kapital byggts upp.

problem med kapitalet och refinansiering

Det yttersta målet för refinansiering är att spara pengar, vanligtvis genom en reducerad skattesats eller bättre lock på en justerbar ränta inteckning. Det är även möjligt att refinansiera ett 100% av värdet på ditt hem, men dessa har högre.

Eget kapital är inte en fråga, om du inte vill konventionella priser med en prime lån. Det är möjligt att kvalificera sig för dessa typer av lån med dålig kredit, behöver du bara ha en betydande aktiepost nivå – mer än 50% i vissa fall. Långivare kommer också att överväga andra kreditinstitut faktorer, såsom kontanter besparingar, inkomst och totala skuld belastning.

spara pengar med en refinan

Innan du refinansiera din inteckning, se till att du kommer att se en faktiska besparingar. Det innebär att be om lån citat och jämföra räntekostnaderna till din nuvarande inteckning. Det finns ett antal hjälpsamma inteckning räknare på nätet som gör detta till en enkel uppgift.

För att få de lägsta priserna, be om en justerbar ränta inteckning. Vanligtvis dessa typer av lån erbjuder de bästa priserna för dem med negativa kredit. Du kan också sänka dina priser genom att välja en 15 år eller kortare lån.

Jämföra långivare och deras erbjudanden finansiering kommer att gå en lång väg mot att minska dina lånekostnader. Du kan se en besparing på tusentals genom att hitta det bästa erbjudandet om priser och avgifter. Den årliga räntan (APR) faktorer i både kostnader för räntor och avslutande kostnader.

hålla möjligheterna öppna

Innan du registrerar din refinan låneavtalet, se till att du har möjlighet att refinansiera i framtiden utan att behöva betala en stor avgift. Så att du kan spara mer pengar när din kredit värdering förbättras. Du kanske också kunna förhandla fram en automatisk refinan med din långivare när din kredit värdering når en viss punkt.