inteckning refinansiera – bör du ta ut alla dina egna kapitalet

När fler långivare som erbjuder möjligheten att låna 100percent av värdet på fastigheten, är husägare som befinner sig inför frågan om hur mycket de ska låna. Detta gäller särskilt om du har skapat en del eget kapital i ditt hem och tittar nu mot en inteckning refinansiera. Så bör du ta ut ett lån som motsvarar 100 procent (eller mer) av värdet på ditt hem? Väg dina alternativ innan du gör detta beslut.

Det knytnäve sak att tänka på är varför du skulle vilja att finansiera sig på 100 procent. Har du en bra användning för pengarna eller skulle det bara vara trevligt att ha det? Om du tittar på att köpa något eller betala av något, kan detta hem kapital komma till god användning och inteckning refinansiera på 100 procent av värdet på ditt hem kan vara en bra idé. Till exempel, om du har upplupna betydande skuld kreditkort, du betalar förmodligen flera hundra dollar varje månad i avgifter och räntor. Betalar de minsta månatliga betalningar kommer knappast ens göra en buckla i skulden och du sannolikt kommer att betala tusentals under loppet av skulden. Istället för grubblande tillsammans med de månatliga betalningar med kreditkort, kan en inteckning refinansiera ge dig de pengar du behöver för att betala skulden helt. Som regel kommer du att betala en betydligt lägre ränta på din inteckning refinansiera än på kreditkort skulder.

Glöm inte att överväga hur mycket avslutande kostnader i samband med din inteckning refinansiering, och även tänka på att du kommer att göra en större månatlig hus betalning och vid utbetalningarna för en längre tid. Var säker på att du kan uppfylla dessa krav.

Du kan också hända att det egna kapitalet kan komma till god användning för college undervisning, köpa en ny bil eller ens finansierar något du har inte råd med något annat sätt – en semester eller en handpenning på ett fritidshus. Du har arbetat hårt för att samla det hem kapital och vissa människor känner att de bör sätta att tillgången till arbete. En inteckning refinansiera kan du göra just det.
Det är ingen tvekan om att ditt hem kapital är en tillgång. Det finns heller ingen tvekan om att många människor helt enkelt acceptera det faktum att de kommer att göra en inteckning betalning för hela deras liv. Men hålla bort det faktum att du inte alltid kan ha att göra dessa avbetalning om du lägger dina ansträngningar mot att betala ut lånet. Istället för en inteckning refinansiering, kan det vara dags att fokusera på att göra några extra utbetalningar.

Vid slutet av dagen, bara du kan bestämma vilken handlingslinje är bäst för dig. Om du bestämmer dig för att refinansiera din inteckning, vara säker på att du har all information du behöver för att ta detta steg klokt.