inteckning refinansiera bedömning steg

Making Home Affordable regeringen refinansiera programmet syftar till att hjälpa amerikanska husägare refinansiera till lägre bolåneräntor. Om husägaren kan refinansiera till lägre priser de kommer att ha mer pengar i sina fickor för att spendera vilket i sin tur kommer att bidra till att stimulera ekonomin. Den fråga som måste besvaras är “kommer husägaren få igenom bedömningen steget av inteckning ansökningsprocessen?”

Hittills har svaret verkar vara en häpnadsväckande nej. Om du inte har ett lån till värdet enligt 90% så är det mycket osannolikt att du kommer att få en hastighet någonstans nära 5%. Problemet som många villaägare har är att bedömningen värdet för deras hem kommer in mycket lägre än de förväntade sig. Om bedömningen värdet är betydligt lägre än vad husägaren anser hem är värt, kommer deras lån till värdet förhållande ökar, möjligen kraftigt öka.

Tyvärr bostäder i områden där utmätningar och blankning händer minskar i värde varje dag. Många villaägare har inte haft en bedömning tävlade i de senaste månaderna. Om du ska fylla i en ansökan om inteckning för en raffi, kanske du vill få en mer aktuell bedömning. En stor del av husägaren ser att bedömningen steget dödar deras chans att få en lägre refinansiera takt.

Många banker och bolåneinstitut erbjuder inte låga refinansiera priser för alla med ett lån till värdet förhållande över 90%. Om ditt hem har minskat kraftigt i värde den senaste tiden och ni har inte ägt hem för mer än fem år, är det mycket troligt att ditt lån till värdet förhållande kan bli väl över 90%.