inteckning refinansiera att konsolidera dina skulder i Kanada

Kom ihåg att känslan när du sätter din handpenning på ditt drömhus? Det är perfekt. Nära till din arbetsplats och i en vacker omgivning. Hur du alltid velat ha det! Inget mer att betala månatliga hyror i konservburk lägenheter där dina pengar går till spillo. Du har äntligen ett hus att kalla din egen.

Några år har gått, du känner dig orolig och nervös. Den inteckning betalning gör ditt liv till ett helvete. Efter att ha betalat för lånet varje månad, är du nästan kvar utfattig. Du kan knappt klara av att betala för dina andra kostnader än mindre ha en ordentlig titt på de fruktansvärda räkningar kreditkort. Om detta är din historia, ska du inte skämmas eller rädd, tusentals kanadensare kommer berätta samma episoden om det var en “Betungande Mortgage Betalare Anonymous” i Kanada.

Mest nödställda själar betalar rejäl bolån varje månad finner det oerhört svårt att lämna medel avsatts för sina återstående skulder. Vad är lösningen? Tja vaktar din mest från besittning – ditt hem – på alla sätt är din prioritet. Allt du behöver är lite hjälp för att betala resten din skuld. Och när det är gjort, kan du gå tillbaka till att koncentrera sig enbart på ditt hus.

Inteckning refinansiera kan vara din ideala lösningen. Låt oss anta att din totala hem lånebeloppet är 100 CAD fastställs under en period av tio år. Under fem år, har du lyckats betala 50 CAD och har en utestående skuld på 50 CAD vänster. Låt oss nu anta att du inte kan betala det utestående beloppet gett din nuvarande ekonomiska situation – din månadsinkomst, övriga skulder och kostnader, etc. genom att välja inteckning refinansiering du faktiskt kan ta ett annat lån på 50 CAD för att betala av dina lån totalt . Du kanske tycker att detta är en dum idé, som vad är poängen med att fylla ett hål genom att gräva en ny? Nåväl, det finns plus poäng till denna metod. För din nya lån, kan du få en mycket lägre ränta. Vidare, kan det belopp som du betalar varje månad även reduceras avsevärt genom att förlänga tidsramen för återbetalning.

Eftersom inteckning refinansiera är en säker lån till skillnad från ett kreditkort skuld, är det möjligt att utnyttja faciliteter som lägre ränta. Så långivaren innehar säkerheten – i form av en fastighet – för att minska risken för att förlora sina pengar.

Många individer kan ha problem med att få sina lån refinansieras. Orsaken är, om din utestående skuld (kreditkort till exempel) är förhållandevis högt då finansiärerna kanske tänka två gånger innan refinansiering din inteckning. Om du har en tuff tid refinansiering din inteckning, sedan det näst bästa alternativet för dig skulle vara att reglera en eller flera av dina konton via skuldsanering. Med denna metod kan du förhandla om din utestående skuld med en eller flera av dina fordringsägare med hjälp av sakkunnig vägledning och återbetala reviderat belopp i en viss bestämd tidsperiod. Beroende på förhandlingsförmåga för skuldsanering företag hjälpa dig och andra faktorer som din finansiella kapacitet, kör intäkter, etc. du kan minska din skuld med så mycket som 50%.

När du arbetar med en skuldsanering företag, se till att bolagets intresse är att skydda ditt hem och samtidigt lösa dina andra konton med fordringsägarna. Oavsett om du får din inteckning refinansiering eller betala dina skulder med skuldsanering, kom ihåg att om du inte är försiktig med din ekonomi befinner du dig i samma situation om och om igen. Planera din ekonomi för att undvika muck-ups i framtiden. Ta hjälp av en expert företag som kan hjälpa dig att reparera din kredit, börja om på nytt och förbättra din ekonomiska välbefinnande.