inteckning räknare

Att köpa eller köpa ett hem är ett tufft och viktigt beslut i vårt liv. Nästan alla av oss kommer att köpa eller refinansiera ett hem. Här är en lista över viktiga räknare för att hjälpa dig att fatta beslut. Miniräknare är ett sätt att betala av lån tidigare, bygga eget kapital snabbare, förstå finansiella optioner, jämför ränta, och optimera inteckning.

månadsbetalning

Villaägare betalar vanligtvis en enda inteckning betalning för en månad. Denna kalkylator beräknar hur mycket är den månatliga inteckning betalningar. Eftersom bolåneinstitutet erbjuder olika räntesatser, försöker husägare de olika räntor för att se den fördelen framför den andra. Som en säkerhetsåtgärd, många husägare försöka gå under 40% av sin månadsinkomst.

varannan vecka betalning

De villaägare med detta alternativ betala av inteckningen cirka 7 till 15 år tidigare utan refinansiering. Eftersom villaägare betalar av inteckningen varannan vecka, betalar mer pengar på den huvudansvarige.

kompletterande eller extra betalning

Mortgage långivare ger dig en chans att betala en viss procent av den huvudansvarige som ytterligare eller extra inteckning betalning en eller två gånger per år. Vanligtvis låter bolåneinstitutet villaägare betalar 20% av den huvudansvarige som ytterligare eller extra betalning.

ränta endast betalning

Denna inteckning alternativet låter husägare endast betalar ränta på lånet för en viss eller vissa period av inteckning sikt. Med rätt egendom, husägare bygga eget riktigt snabbt. Om villaägare använder besparingar betalar bara ränta, ger detta alternativ en stor fördel att husägaren.

överkomliga

Den räknar ut hur mycket hemmet köparen kan låna. Det finns tre faktorer som avgör bostadsköpare kvalifikationer för att kunna ha råd med inteckning och hemmet. Först, syftar belåningsgrad bedömningen egendomens värde inte överstiger lånet. Andra syftar Gross skuldtjänstkvoten andelen bruttoinkomsten inte överstiger inteckning betalning. Slutligen syftar Total skuldtjänstkvoten andelen bruttoinkomsten inte överstiger inteckning betalning, utgifter hem, och den totala skulden.

intäkter krav

Detta besvarar den stora frågan. Har du råd att betala lånet med din nuvarande inkomst? Med hjälp av kapitalbeloppet, inteckning sikt, ränta, fastighetsskatt, och månatliga skyldigheter, bostadsköpare kan känna den inkomst som är kravet för att underlätta inteckning.

skatteavdrag

Mortgage Räntor och Points rabatt levererar en enorm skattelättnader för villaägare. Internal Revenue Service (IRS) gör att villaägare att dra av räntekostnader och pekar rabatt. Håll dig uppdaterad med IRS och skatterådgivare för gällande lagar och förordningar.

räntan

Naturligtvis bostadsköpare butiken bara för den lägsta räntan utan att uppmärksamma den effektiva räntan. Det är den verkliga kostnaden för att låna. Den lägsta räntan inte nödvändigtvis översätta till lägsta inteckning betalning. Enligt lag måste hypotekslåneinstitutens offentliggöra den effektiva räntan till hemmet köparen.

refinansiera

Beroende på hur mycket den effektiva räntan eller räntan på nya lån får husägaren eller inte kan hitta en fördel att byta ränta. Ibland ger bolåneinstitutet tid kampanjer eller specialerbjudanden. Och husägaren byta ränta. I slutet av inteckning sikt är husägaren kraft att byta ränta. Bostadsköpare butikerna ofta för en bättre ränta före utgången av inteckning sikt.

Husägare har alternativ för att spara på inteckningslån, men de ger upp så fort. Inteckning täcker ett brett spektrum av ämne. Utan verktyg, resurser och räknemaskiner, husägare skyldig att ge upp.