inteckning räknare vilka finns

Alla talar om att använda en inteckning miniräknare är verkligen lätt. Vad är inte så lätt som att hitta din väg runt alla de olika typer av inteckning räknare som du kan hitta på Internet.

De olika typerna av inteckning miniräknare, från mycket enkla till mycket mer komplex.
• Den enklaste typen av inteckning räknare gör bara att du ska ange din personliga information och ta reda på hur mycket du kan låna.
• Vissa webbplatser erbjuder standard inteckning miniräknare, med den extra fördelen att du kan ange den ränta som du vill återbetalningen beräknas. Detta är särskilt användbart om du är intresserad av en rörlig ränta inteckning. Du kan justera räntan så många gånger du vill, och se hur olika skattesatser kommer att påverka dina återbetalningar.
• Det finns vissa inteckning räknare som gör att du kan räkna med andra boendekostnader. När du arbetar på om du har råd med en viss nivå på betalningarna, är det lätt att glömma att lägga in kostnader som undersökningen avgifter, stämpelskatt, försäkrings-och kommunalskatt. Lägga dem till mixen kommer att ge dig en mycket mer realistisk uppfattning om vad du faktiskt har råd.
• En bank ger ännu en inteckning kalkylator som räknar ut den totala kostnaden för att flytta hem! Med det här verktyget kan du skriva in alla dina kostnader inklusive borttagning och lagring.
• Minst en långivare ger en offset inteckning miniräknare. Det är ganska komplicerat och är späckad med diagram och siffror. Tanken med denna typ av räknare är att visa dig hur du skulle ha nytta av att kombinera din inteckning med ditt bankkonto – antingen ditt nuvarande konto eller ditt sparkonto.
• Ett fåtal webbplatser ger en miniräknare kapitalförsäkring inteckning. Med detta, anger du information om din kapitalförsäkring, och det kommer att förutsäga om din begåvning kommer att växa tillräckligt för att betala av dina lån.

Så, vad du behöver, det finns en inteckning kalkylator som passar dig! Det finns egentligen ingen anledning att känna sig nervös över att använda de mer komplexa. De berättar vad du ska göra steg för steg och verkligen göra det så enkelt som möjligt för dig.

Och du får den stora fördelen med att gå in i den största affären i ditt liv med ögonen vidöppna.