inteckning problem och myten av avskärmning hjälp

För ett antal skäl, är graden av hem utmätningar stiger i USA. I själva verket är hastigheten upp cirka 70% över ett år sedan. En del av detta beror på att stigande räntor som gör betalningar för dyr för villaägare som köpte sina hem tre eller fyra år sedan med justerbar ränta inteckningar. Många av dessa inteckningar sattes att justera efter tre år, och de ökade utbetalningarna har lämnat hemmen för dyr för sina ägare. Med små mängder, har tusentals ägare var tvungen att gå bort från sina hem. Denna olyckliga situation kan undvikas i vissa fall, särskilt om ägarna diskutera sina problem med sina långivare. Istället har många ägare svarat annonser inlagda av företag som erbjuder “avskärmning hjälp”, i hopp om att hitta ett sätt att hålla sina hus trots sina ekonomiska bekymmer. I många fall ägarna inte bara misslyckas med att få den hjälp de behöver, men de ofta hamnar bokstavligen ger sina hus bort till de företag som de trodde skulle hjälpa dem att hålla dem.

Den bluff är en vanlig man som utnyttjar människor i desperata situationer. Inteckning företag som har för avsikt att utestänga på brottsligt kunder anmäla sig länen där husägare bosatt. Länet inlägg dessa meddelanden och investerare bör du notera adresser. Med lite forskning, bestämmer de värdet på fastigheten och skuldbeloppet på hypotekslån. Investerarna söker fastigheter med stora mängder kapital. De närmar då ägaren med ett erbjudande om att “hjälpa” dem med sina ekonomiska bekymmer. Erbjudandena varierar, men affären vanligtvis innebär ett erbjudande om att göra bra på de försumliga mängder medan hyra hem tillbaka till ägaren för en viss tid. Vid slutet av denna tidsperiod, investerarna säger att de kommer att erbjuda ägare-vänt-hyresgästen möjlighet att återbetala och ta sitt hem tillbaka. För desperata villaägare som vill behålla sina hus, dessa erbjudanden verka som en skänk från ovan.

Tyvärr erbjudanden fungerar sällan ut till förmån för ägaren. Oftare än inte pappersarbete som följer med erbjudandet ingår en AVSÄGA SIG SINA RÄTTIGHETER gärning, som, när undertecknad av ägaren, i huvudsak ger fastigheten till investeraren. Investeraren, nu ägare av fastigheten, då kräver en orimlig hyra från ägaren som blev hyresgäst. När han eller hon inte kan betala, evicts investeraren hyresgästen och säljer huset, kasserar in vinsterna. I vissa fall har investerare håvade flera hundra tusen dollar från en enda fastighet, allt för minsta investering på ett par månader “av brottsligt inteckning betalningar. Den tidigare ägaren är kvar med ingenting.

Vissa stater, som Minnesota, har stiftat lagar som kraftigt begränsar denna praxis, men andra, såsom Florida, har hittills varit oförmögen att övervinna stora motstånd från affärsintressen. I de stater med få begränsningar, kan flygblad erbjuder avskärmning hjälp finns på telefonstolpar i nästan varje stad. Tyvärr för villaägare som har ekonomiska problem, är det sista de kommer att få om de svarar på dessa flygblad hjälp. Villaägare som är i finansiella problem bör kalla sina långivare först. Det sista långivare vill göra är att utestänga, så köpare skulle vara bättre att ringa deras långivare snarare än att lita på sitt hem till en främling som annonserar på telefonstolpar.