inteckning nybörjare guide

Att hitta rätt inteckning som passar din budget och behov kan vara en av de viktigaste beslut du måste göra i ditt liv och bör vara något som du förstår helt. Denna guide lär dig steg för steg, alla krångligheter av verksamheten. Här är några riktlinjer för nybörjare som vill känna till grunderna för en inteckning.

Innan du fortsätter med din inteckning bör du ha viss grundläggande förståelse av inteckning. Det är en typ av lån som du har fått att återbetala beloppet för ett hem. Hemmet och personlig egendom används för säkerhet på lånet, vilket innebär att i fallet, inte låntagaren att lämna tillbaka pengarna, kan långivaren ta säkerheter iväg för att täcka hans missade betalningar.

Den första processen i inteckning världen är att granska din kredit rapport. I dag, AOS era där kredit spelar en avgörande roll, blir det nödvändigt att inspektera din kredit rapport.

För att veta mer om kredit kapacitet, prata med flera inteckning mäklare, långivare, banker och kreditinstitut. De kommer att hjälpa dig att avgöra hur mycket du kan låna baseras på din årsinkomst. Dessutom kommer de att ge dig råd om alla hem kostnader, försäkringspremier osv. Medan shopping för en mängd källor för att avgöra vad, AOS tillgängliga, don? T glömma att utvärdera dina program statliga inteckning, inteckning stödprogram, bostadslån byrå, och samhällstjänster.

Medan du kommer att få all information om lånekostnaderna, bör du inte bara få den information i månatliga inteckning betalningar, men den årliga räntan (APR). Du måste utvärdera kostnaderna inklusive underwriting, inteckning försäkring, avgifter mäklare, provisioner, och så vidare.

Läs om bostadslån eget kapital, refinansiering i inteckning och jämföra och kontrastera fasta priser och fluktuera / justerbar ränta inteckningar. Därefter har du all rätt att få en förklaring om saker du inte? T förstå. Du kan få information om den avgift som du tror inte är motiverad.

Du kommer verkligen att gå för lång sikt. Samla in den information som du behöver för att göra det är handpenningen, termer och villkor för lånet. Ha den detaljerade informationen av lånet om det är fast eller justerbar ränta inteckningar och därmed de respektive villkor för båda.

Om mäklare eller långivare accepterar din första erbjudandet sedan det, AOS stor. Men, om nekad på första sidan, kommer han komma tillbaka till dig med motförslag. Don? T tveka att fråga mäklaren eller långivare att sänka avgiften. I varje fall bör du inte visa att du är i ett trängande behov av att köpa huset lån. Se till att han är på sitt bästa spel på något sätt. Don? T glömma att be din mäklare och långivare att ge dig bättre sikt och skick än de ursprungliga som du har erbjudits.

När du är nöjd, kommer du underteckna ett skriftligt avtal som anger alla de villkor, priser som du har avtalat och andra åtaganden i samband med inteckning. Genom att följa dessa steg kommer du att vara på god väg att hitta den bästa inteckning affär som passar din budget och behov.