inteckning modifiering för år 2 tusen 11

En inteckning modifiering omstrukturering ditt nuvarande lån med din långivare att ändra den månatliga inteckning betalning till ett överkomligt belopp. Detta är ditt första försvarslinjen när du har bestämt du vill stanna inne i ditt hus, men din nuvarande inteckning betalningar inte längre har råd med. Detta kan bero på en justerbar sats inteckning som gick upp, förlust av inkomst eller någon kombination av faktorer.
hur fungerar en inteckning modifiering?
En inteckning modifiering fungerar genom att ändra lånevillkoren med din långivare. Detta görs genom att sänka räntan, lån förlängning, eller under vissa omständigheter minska huvudmannen (kvantitet skyldiga) på lånet.
inteckning modifiering scenario a: lägre ränta
Låt oss säga att du har ett 30-årigt lån för $ 200.000 till 7,0% ränta. Din månatliga betalningar av räntor och amorteringar skulle vara $ 1,330.60. Din långivare går med på att sänka räntan för ett visst antal år, normalt två till tre. För de kommande två åren din långivare sänker räntan 4,5%. Detta ändrar din månatliga inteckning betalning till $ 1,013.37, en besparing på över $ 300.00/month för dessa två år.
inteckning modifiering scenario B: lån förlängning
Din nuvarande lån är för $ 200.000 till 6,0% under 15 år. De månatliga betalningarna av räntor och amorteringar kommer till $ 1,687.71. Om långivaren går med på att förlänga lånevillkoren till en 30-årig fast ränta lån, är det samma $ 200.000 lån på 6,0% nu en månatlig betalning av endast $ 1,199.10 resulterar i en besparing på nästan 500 kr per månad!
Eftersom du aldrig kommer att få tillbaka något av den förlorade kapitalet, vägrar du att kasta bort goda pengar efter dåliga på denna investering. Långivaren hotas med utestängning. Det är ett djärvt drag och kräver nerver av stål. Du säger till långivaren, “Det här hemmet har gått ner så mycket i värde är det nu värdelöst för mig. Jag bryr mig inte vad som händer med det. Jag aldrig kommer att få mina pengar på det med de nuvarande lånevillkor så du kan lika gärna bara ta det tillbaka. Men om du är villig att omförhandla lån baserat på egenskaper nuvärde, är jag villig att stanna. ” I huvudsak är du erbjuder att köpa huset tillbaka som om det redan har gått in avskärmning men med nya lånevillkor.
För mer information om hypotekslån modifiering, bara besöka länkarna nedan. De har recensioner av de bästa företag inteckning ändring som kan hjälpa dig att få godkänt.
.