inteckning miniräknare

Att hitta erbjudanden bolån i Storbritannien är inte svårt. Från tidningsannonser att surfa på Internet, hypotekslån idrottsliga låga räntor och ytterligare förmåner för att locka låntagare att registrera dig är bokstavligen överallt. Men, när en inteckning erbjudande hävdar att det kan rädda “x” belopp över tävlingen, hur kan du vara säker på hur mycket det kommer att spara när de appliceras på ditt eget bolån? Dessutom, om affären som erbjuds är kort sikt, hur mycket kommer Erbjudandets standard bolåneräntor jämföra med bolåneräntor du för närvarande betalar för ditt lån? Svaret på dessa gåtor är att jämföra inteckning erbjuder mot varandra, och att göra detta behöver vi ett lån räknare inteckning.

Göra jämförelser med ett lån miniräknare inteckning miniräknare

Ett lån räknaren inteckning räknare är en smart liten webb-program som är fritt tillgänglig på många lån och inteckning relaterade webbplatser. Den huvudansvarige bakom ett lån miniräknare inteckning räknare är ganska enkel – ingång beloppet av bolån i räknaren tillsammans med räntan på lånet och lånet varaktighet, tryck på “skicka”-knappen och “hey presto” du har en schema av månatliga återbetalningar av lån. Så, för två eller flera inteckning erbjuder kan du skriva in lånet parametrarna i räknaren tillsammans med din inteckning balans och få en uppfattning om vad en viss inteckning erbjudande kommer att kosta dig varje månad, samt vad det kommer att kosta totalt över livstid av lånet.

För att kunna jämföra dina resultat lån kalkylator för olika inteckning erbjuder är det en bra idé att skriva ut varje uppsättning av lån beräkningar från miniräknare och göra en sida-vid-sida-analys av dem. Om räknaren du använder inte kan hantera multipla räntor över lånets löptid så du kan behöva göra flera beräkningar för att komma fram till den slutliga lånekostnad innan du gör din sida-vid-sida jämförelse. Som ett exempel, om du skulle spendera säga 4 år på en fast ränta om 4,5%, och sedan byta till ett schablonbelopp om 6,75% kommer du att behöva göra två beräkningar – en på 4,5% för att träna återbetalningar över den första 4 år, och sedan en andra beräkning på 6,75% under återstoden av inteckning sikt.

Bortsett från jämförelser bolån ett lån miniräknare inteckning räknare kan användas för att räkna ut hur mycket av ett hypotekslån du har råd i första hand. För att göra detta helt enkelt välja en kalkylator som tillåter dig att “vända” beräkningen genom att ange återbetalningsbeloppet som du vill betala / har råd att betala varje månad och räntan. Räknaren kommer att ta informationen lån input och från det extrapolera den totala hypotekslån du kan ansöka om. Vill ha i åtanke dock att inteckning företag är sällan villiga att låna ut mer än 3,5 gånger din lön på en 75% inteckning eller lån som är större än 75%.