inteckning marknadsföring – marknadsföring din inteckning företag att FSBO s

Marknadsföring din inteckning företag till Till salu av ägare (FSBOs) är som att ha flera guldgruvor slår kommer upp i ett antal platser på en gång. Det är bra. När det kommer till kritan, när du vet hur man arbetar med FSBOs, de är den snabbaste vägen ut dit för att få en lyckad inteckning företag.

Om du är ny på bolån, ska du veta att gå in att FSBO s är egentligen inte så kul. Att utnyttja marknaden, måste du vara flitig, envis, och verkligen ha uthållighet att se till att du lyckas. De flesta nykomlingar få en bra “nej” ‘, och de är klara med FSBOs evigt. Sanningen är att de är värda ansträngningen.

Varför så många inteckning människor faller kort på fsbo marknader? Det finns faktiskt ett antal skäl. En av de största anledningarna är att de inte vill tillräckligt mycket. En annan, dock, är att de helt enkelt inte har en bra plan för hur man ska hantera det.

Här är några sätt att komma igång att arbeta med FSBOs: Först av allt, utsättningspunkter ditt territorium. Räkna ut var eller vilken typ av FSBOs du ska målet. När du ställer in det målet, gå vidare och göra det lite mer: att säga att du kommer att arbeta med alla FSBO är i det området.

Det andra, inte ryckas. Vässa dina kunskaper med ett mindre område innan vidare till en större. Genom att starta små du ska spara tid och pengar. När du blir bättre, då kan du utöka och använda den nyligen lärt effektivitet.

Nästa, se till att du ständigt söker efter nya FSBOs. Detta är något du måste göra hela tiden. I själva verket borde det vara en del av din dagliga rutin så att du aldrig missar något. Detta är absolut nödvändigt.

Fjärde bör du dokumentera dina fsbo fynd. Anteckna informationen för varje FSBO i datorn, på kort, eller ens bara på ett bräde. Oavsett vad, hålla bra register. Detta kommer att hjälpa dig på vägen när du vill göra mer. Också, vänta inte tills du har varje bit av information, utan försök att lägga till information som du får mer.

Femte, se till att du kommer upp med en handlingsplan för att gå med varje FSBO. Du måste börja tänka strategi för var och en så snart du får informationen. Har en idé om när du ska ringa och vad du ska säga, så att din inställning är rätt.

Nästa, se till att du utför dina arbetsuppgifter på planen varje dag. Denna strategi är inte för dem som vill ha en 9-5 ob. Detta kommer att ta tid. Riktigt allvarliga FSBOs vill veta att du kommer att arbeta för dem. Du måste visa att du kommer att få jobbet gjort oavsett om det tar nätter och helger eller mitten-eftermiddagar.

Slutligen, se till att du kontaktar din FSBOs. Du kanske tänker på att släppa en anteckning, men egentligen ska du bara gå vidare och göra ett samtal tidigt. På telefonen du bättre kunna tillgodose ditt budskap till den specifika kunden. Du kan hänvisa till dina anteckningar, närma sig dem mjukare, och kontakta ett antal FSBOs i en kort tid. Du kan även ta kontakt genom att stoppa i hemmet. Ett ansikte mot ansikte möte kan göra mycket för dina chanser. Du kan också se till att de förstår vad du kan och kommer att göra för dem. Så när du kan, träffas ansikte mot ansikte. När det inte fungerar, måste du ringa ett samtal, och sedan om du måste kan du släppa en anteckning eller ett brev till FSBO s inom du har definierat som en del av ditt mål.

Förutom alla dessa planer du gör för att attackera FSBO marknaden, det finns alternativ. Om du inte är FSBO shoppa typ, kan du alltid hitta sätt att gå in på mäklaren partnerskap och remiss marknaden. Med rätt program kan du få massor av gratis remisser till köpare som flyttar från hyror. Dessa är kronjuvelerna i inteckning industrin och kan erbjuda mycket hjälp för dig i termer av att göra ditt liv enklare som en inteckning upphovsman.

Så oavsett om du utöva fsbo s, en annan nisch, eller välja att ingå ett partnerskap, är inteckning företag en där du kommer att behöva en plan. Se bara till att din är en bra en.