inteckning marknadsföring idéer – forming mäklaren remiss parntnerships

inteckning marknadsföringsstrategier för att lyckas med mäklaren remisser

När det gäller att sälja bolån, vet du redan att de inkommande inteckning samtal är långt bättre än de utgående dem, eller hur? Ni vet också att det är svårt att få ditt företag till en plats där de inkommande samtal numerärt dina utgående samtal. Nyckeln är att hitta ett sätt att göra det hända så att du hanterar samtal i stället för att göra dem.

Det bästa sättet att få fler samtal kommer in om bolån är att få fler remisser från fastighetsmäklare eller fastigheter remisser inteckning. Men hur ska man få fastighetsmäklare, som alltid jagas av inteckning människor, att skicka sina kunder till dig istället för någon annan? Svaret är att använda en mängd olika tekniker för att få rätt fastighetsmäklare som arbetar för dig. Följ mitt råd genom att följa dessa strategier och du kommer bli förvånad över de samarbeten mäklaren remiss som du skapar.

hitta rätt agenter

Innan du kan få agenter som arbetar med dig, måste du hitta rätt medel, rätt? Det finns ett par sätt att göra det, så anser vilka som kan fungera bäst för dig. Om du är riktigt ambitiös, prova att använda alla metoder. Kom ihåg, är inkommande bättre än utgående någon dag.

1) Du kan arbeta dig fram till agenterna genom en bra depositionsavtal officer. Processen är egentligen ganska enkel. Först, hitta fem stora titel företag runt ditt område. Använd nummer ett spärrat officer vid varje enskilt företag för att utföra en transaktion och se till att du ge den bästa möjliga servicen till kunden. Sedan har officeren fylla i en kundnöjdhetsundersökning vid stängning för att visa upp vad ett bra jobb du gör för kunderna. Därifrån, skicka en present till officer och en vecka senare gå in och be om remisser. Det är en del arbete, men du kommer att märka att du kan få några bra fastighetsmäklare remisser från några bästa artister på detta sätt.

2) Ett annat sätt att få de rätta medlen är att forskningen. Om du pratar med din titel officer, bör han eller hon kunna berätta vem de bästa fastighetsmäklare är i ditt område. När du vet vem de bästa artisterna, då kan du rikta dem och uppvakta dem för deras remiss verksamhet. Om du kommer att få remisser kan du lika gärna se till att du får dem från de bästa, eller hur?

frågar fastighetsmäklare för remisser

När du vet vem de agenter som du vill arbeta med är, måste du hitta ett sätt att få dem att prata med dig. De behöver en anledning att skicka sina kunder till dig. Så här är ett sätt som kan hjälpa dig att få din fot i dörren med kunderna.

The Approach Brev: Den metod skrivelse är ett av de bästa sätten att göra första kontakt med en fastighetsmäklare. Det viktigaste är dock, är att säga rätt saker och se till att den blir läst.

Först av allt, se till att du skickar ut en massa bokstäver. I själva verket är det en bra idé att göra det en del av din rutin. Skicka ut ett eller två brev varje dag att det finns postservice. Du kan hjälpa dig själv att hålla ordning med hjälp av datorprogram.

Nästa, se till att du skickar brevet på ett sätt så att det kommer att få uppmärksamhet. Att se brevet blir läst är viktigt. Du kan skicka den i ett över natten paket, att det ser viktigt, men inte skicka några chintzy gåvor som du kan komma ut som galen eftersom du inte ens vet mäklaren. Oavsett vad, men hitta ett sätt att få ögonglober på vad du har att säga.

I ditt brev, glöm inte att säga något nyttigt och till punkten. Se till att du erbjuder någon form av säljargument, berätta om dig själv så att de vet vem de arbetar med, och ge dem en heads up att du kommer att ringa i en dag eller två för att schemalägga ett ansikte mot ansikte möte för att ytterligare beskriva säljargument.

använder ett program

Det finns aldrig tillräckligt sätt där ute för dig att komma i partnerskap med fastighetsmäklare. Efter allt, det är de som är framför klienterna ute. Så om du inte vet om brev och telefonsamtal, överväga vissa andra metoder där ute. Hitta ett gyllene strategi inteckning marknadsföring som ger resultat.

Om du gör en del forskning, kommer du att finna att det finns program där ute som kan hjälpa dig partnern upp. I själva verket finns det några som kan hjälpa dig att få fastighetsmäklare ringer dig istället för tvärtom. Precis som med bolånekunder, inkommande samtal är alltid bättre än utgående samtal.