inteckning mäklare utbildning

Att hitta de bästa brittiska inteckning kurser mäklare utbildning kan ge utdelning både på kort och lång sikt för ekonomiskt orienterade individer.

Några av de färdigheter som är inlärda kan vara mycket användbar för personer som inte tidigare varit i en försäljning miljö. Många människor strävar efter att bli höginkomsttagare men saknar det lite extra vägledning som behövs för att knuffa dem i rätt riktning. Utan att inse det, skulle de vara bokstavligen bara några månader bort från en ny karriär och fördubbla sina inkomster.

Vi alla strävar efter framgång genom att studera för universitetsexamina, delta i kurser och kontinuerligt söka en gnista för riktning i livet och det är inte förrän vi ser en professionell person framför oss att vi inser att det är en uppgift som vi skulle vilja göra. Det verkar lätt att titta på den person som arbetar på höjden av sin karriär utan att inse vilket pris de har fått betala för att nå framgång.

Om du letar efter en karriär förändring, kan du överväga inteckning industrin, eftersom det ger den enskilde möjlighet att komma in på höga inkomster stege, snabbt! För rätt person ställning inteckning mäklare kan vara oerhört tillfredsställande om du tycker om att hjälpa människor.

Letar du efter en möjlighet i Storbritannien inteckning industrin och har svårt att komma in på inteckning rådgivare jobb stege?

Så vilka kriterier ska man använda när man beslutar om din framtida karriär riktning? Tja, försök fråga dig själv några av följande frågor:

? Tror du att du skulle njuta av att hjälpa folk med sin ekonomi?
? Skulle du föredra att vara anställd?
? Vill du bli egenföretagare?
? Är du fast besluten att bli en hög löntagare?
? Är du för avsikt att vara framgångsrik?
? Vill du vara ansvarig för ditt eget öde?

Ett “ja” svar på de flesta av dessa skulle kunna innebära att man kan överväga att undersöka hur man blir en inteckning mäklare med inteckning mäklare utbildning men innan du gör det, låt oss titta lite längre. Början till att bli en inteckning mäklare passerar en examen inteckning rådgivning och i min mening den mest erkända ett i Storbritannien är Certificate i Mortgage Råd och praktik (Camp)

Att vara i branschen för finansiella tjänster i över 20 år, har många människor frågade mig vad som krävs för att bli en framgångsrik inteckning rådgivare. Som Marketing Director of Money Marketing Limited, ett företag som erbjuder inteckning kurser mäklare utbildning till hundratals spirande brittiska inteckning rådgivare per månad, känner jag att jag väl är kvalificerad att svara på den frågan.

“Det krävs engagemang, fokus, hårt arbete och förmågan att sträva efter framgång och lite hjälp från en inteckning mäklare utbildning.”

Många frågar, om du behöver ha en examen för att klara CeMAP tentor? Svaret är att du inte behöver akademisk utbildning för att kunna passera Camp tentor, men en sak du behöver är en stark vilja att lyckas i en mycket konkurrensutsatt bransch. Om du funderar på en karriär inom den brittiska Financial Services Industry som en inteckning rådgivare men har svårt att få din fot i dörren, varför inte låta ett dedikerat team av industri-erfarna utbildning inteckning rådgivare proffs vägen.

Med det sagt, kan det vara lätt för de begåvade människor som är bara naturligt på förbipasserande akademiska examina.

inteckning mäklare utbildningar
Jag tillbringade nyligen en vecka med en grupp av 10 deltagare på en CeMAP 2 & 3 utbildning och olika färdigheter på kursen var mycket varierande. Utmaningen här för lägret tränare var att få dem alla till samma standard i slutet av veckan och förbereda dem för sina tentor, veckan efter. Nio av de tio passerade deras relevanta tentor.

Utmaningarna för Camp tentor är att du måste lära dig examen innehåll och klara examen vid 70% men det är inte allt. Många människor som kommer in i inteckning industrin har inte suttit tentor för år och i vissa fall inte sedan de lämnade skolan. Vår camp utbildningar byggdes för personer som är nya i inteckning industrin och som en konsekvens, vi lär kursinnehåll och håna undersöka dig på en daglig basis.

Fördelen med detta system är uppenbar, inte bara lär du dig kursens innehåll men teknikerna tenta också. Med styrkor och svagheter identifieras på en daglig basis, är det lätt att identifiera de områden som kräver extra undervisning under veckan. Detta beprövade system ger oss möjlighet att hjälpa hundratals människor få igenom sin Certificate i Mortgage Råd & Practice (Camp) tentor per månad.

Tar hand, som vägen till att bli en inteckning rådgivare kan vara förenat med risker för den oförberedda och under forskat person, eftersom resan kan vara en lång och mödosam. Försiktighet bör iakttas när man väljer bolaget för den inledande Camp utbildning som många organisationer är strikt i branschen att erbjuda antingen en två-dagars repetitionskurs eller självstudier Camp examination kurs som enligt vår mening är inte tillräckligt.

Dessutom finns det skrupelfria organisationer som kan försöka locka individer till att erbjuda billiga kurser CeMAP utbildning och sedan försöka ta ? 5000, ? 6.000 eller ens ? 9.000 bort dem i ett försök att rekrytera dem till sin inteckning företag som inteckning rådgivare eller erbjuda dem en dyr inteckning franchise, är det helt enkelt inte behövs.

Genom att delta i en inteckning kurs mäklare utbildning, kan du bli en kvalificerad inteckning rådgivare efter bara några dagar av intensiv, snabbspår inteckning mäklare utbildning och du kan snart vara på väg att bli en hög löntagare i nolltid. Låt fantasin springa iväg med sig själv och föreställa sig fint hus, kvalitet bil, den vita sanden på semester och de kläder som du alltid har drömt om.

De flesta inteckning rådgivare som arbetar för banker, hypoteksinstitut och fastighetsmäklare arbetar på en lön plus ett bonussystem och arbetsgivaren håller huvuddelen av kommissionens intäkter från försäljning av bolån och försäkringar. Paketen erbjuds den anställde praktikanten inteckning rådgivare kan variera från ett minimum av ? 15.000 per år plus bil och bonusar, till ? 35.000 per år plus bil och bonusar, beroende på vilken del av landet du arbetar i.

Egenföretagare inteckning mäklare kan dock bestämma hans / hennes egen inkomst, men detta kan bero på ett antal faktorer, men det finns inga gränser.

Det var ett yttrande av Joe Kocsis marknadschef för Money Marketing Limited som deltog nyligen Camp 2 & 3 kombinerade inteckning mäklare utbildning.