inteckning mäklare kent hjälpa dig råd med en hem

I många delar av landet, till exempel Kent, huspriserna verkar fortfarande vara okontrollerat. Därför fler och fler unga människor har svårt att komma på fastigheten stege utan hjälp.

Om du inte har råd med hela kostnaden för ett nytt hem, misströsta inte. Hitta en bra inteckning mäklare i Kent och prata över din situation. Det finns en hel del lösningar för att hjälpa dig, beroende på din situation.

• Delad kapital inteckning. Denna typ av inteckning är utformad för dig om du inte har råd med hela kostnaden för ett nytt hem, och inte har något emot att ge upp en del av det egna kapitalet så att du kan åtminstone få på stegen. Enligt detta system, gör låntagaren lägre månatliga avbetalningar i utbyte för långivaren tar en andel av det egna kapitalet. Det finns över 100 långivare i Storbritannien som erbjuder delade equity erbjudanden – så be din inteckning mäklare i Kent för att hjälpa dig att hitta den rätta.
• Föräldrarnas hjälp. Många första gången köpare som inte har råd en fastighet på sin egen look till sina föräldrar om hjälp. Denna hjälp kan vara allt från den förälder som bidrar till depositionen, med erbjudanden i vilka moderbolaget garanterar lånet, genom att erbjudanden där föräldrarnas inkomster beaktas tillsammans med den av köparen. Det finns också en typ av offset inteckning där föräldrarnas inkomst kan användas för att minska deras avkomma betalningar. Den inteckning mäklare i Kent kan förklara mer om dessa erbjudanden.
• Student inteckningar. Detta är en särskild typ av “föräldra hjälp” inteckning. Studenter vid universitetet kan finna det fördelaktigt att anordna en inteckning i sitt boende, snarare än att betala höga hyror och har inget att visa för det i slutet. Eleverna ordnar oftast detta är tillsammans med sina föräldrar – uppenbarligen förälder skulle behöva garantera lånet. Student inteckningar kan ordnas för upp till 90% av värdet på fastigheten – igen, kan en inteckning mäklare i Kent berätta mer.
• Gemensamma inteckningar. En annan möjlighet är att få en inteckning med en vän, eller mer än en vän – fler och fler människor gör det här. De flesta långivare kommer att tillåta upp till fyra låntagare att få en gemensam inteckning. Om du är intresserad av en inteckning av detta slag, se till att du diskuterar det med en inteckning mäklare först. Du ska bara gå in i den här typen av arrangemang med en mycket vattentät juridiskt avtal, där varje part har sin egen advokat.
• Delat ägande. Dessa är vanligtvis drivs av bostadsrättsföreningar. Låntagare köper en andel av fastigheten – oftast mellan 25% och 75% – och betala hyran på resten. Du kan ha nytta av den ökade egna på din andel. En inteckning mäklare i Kent kan berätta om hur du får en inteckning för denna typ av arrangemang.

Med huspriserna fortsätter att öka, kommer fler och fler människor behöver denna typ av arrangemang, och långivare svarar därför med olika typer av inteckning. Så oavsett vilken typ av arrangemang du vill skriva in, tala med din inteckning mäklare i Kent och du kommer sannolikt att kunna hitta en inteckning som passar dig.