inteckning mäklare Glenrothes Fife

Vid tydliga ekonomiska lösningar vi är fast beslutna att ge bästa möjliga service genom att söka på hela marknaden och välja de mest lämpliga produkter för att passa dina individuella behov

Att välja en inteckning är en av de största ekonomiska beslut som du någonsin har att göra, och vi tror starkt på att söka rätt råd i början kan hjälpa dig att förbättra din långsiktiga finansiella stabilitet.
Din inteckning är antagligen den största finansiella transaktioner och engagemang är du troligen kommer att göra. Visst bör du söka inteckning råd som är helt oberoende och individuellt anpassad till dina behov och krav?
Vi är inte knutna till någon viss långivare, vilket innebär att vi har förmågan att agera för din räkning, företräder dina intressen, i syfte att fastställa den lämpligaste inteckning lösningen för dig.
Kreditkrisen, som startade 2007, torkat upp utbudet av inteckning finansiering med vissa specialiserade långivare drivs helt och hållet. Nu finns bara ett litet antal bolåneinstitut som har ökat sitt grepp om marknaden för nya brittiska bostadslån.
Den utlåning samhället har genomgått dramatiska förändringar, med många långivare antingen sammanslagning eller upphör utlåningen helt. Färre långivare betyder mindre konkurrens, och de långivare fortfarande på marknaden har endast begränsade mängder för att låna ut, så att de inte konkurrerar så hårt med varandra om låntagarna inte har en betydande insättning.
Långivare har blivit mycket mer försiktiga med vem de lånar ut till, och på vilka villkor.
Vi tittar på din inteckning inte bara som ett lån för att köpa ditt hem, utan som en del av din totala finansiella profilen, så att den ligger i linje med din tilltänkta tidpunkten, när du planerar att starta en familj och när du vill flytta hem .

Baserat på den information du ger i ditt möte med vår rådgivare (det är viktigt att du ger sanningsenlig och aktuell information), kommer vi att söka den brittiska bolånemarknaden granskar hundratals långivare, varav vissa erbjuder exklusiva produkter för mäklare som vi själva , för att avgöra vilken långivare kommer att erbjuda dig de mest attraktiva inteckning alternativ som passar just dina behov.
En av våra inteckning experter kommer sedan att kontakta dig för att diskutera din förfrågan, källa produkterna för din räkning, besvara eventuella frågor du kan ha och ge dig ytterligare information du kan behöva.

våra tjänster
• Remortgage
• Köp låta
• Första gången köpare
• Bolån
• allmän försäkring
• säkrade lån
• Kommersiell
• flytta hem