inteckning mäklare franchise-

Många människor funderar på att komma in i brittiska Financial Services Industry som inteckning rådgivare tror att vägen framåt är att leta efter brittiska inteckning mäklare franchising i syfte att köpa in en inteckning franchise av något slag. Enligt min mening, är verkligheten i allt detta att brittiska franchise antingen erbjuda dålig valuta för pengarna eller de har bara inte utvecklats ännu till de standarder som krävs.

Med Financial Services Authority (FSA) nu reglerar inteckning industrin har inteckning mäklare serien blivit en mycket dyr franchise till både upplägg, individer tåg och att upprätthålla de normer som fastställts av Finansinspektionen. Som en konsekvens av detta, är marknaden krymper endera eller i bästa fall står stilla. Med utbyggnaden av nätverk växer upp i Storbritannien, har en hel del erfarna rådgivare scurried under deras paraply och nyutexaminerade rådgivare fortsätter att kämpa för att hitta arbete.

Med reglerna i inteckning industrin nu är på god väg, har utflyttningen av äldre och under kvalificerade rådgivare lämnat ett tomrum och det finns nu en massiv brist på kvalificerade brittiska inteckning rådgivare på nationell basis. Detta är gott och väl att du kan säga, men om du är en nyutexaminerad rådgivare eller överväger att komma in i inteckning industrin, men hur ska du få fast upp med arbete utan att behöva köpa till en inteckning mäklare franchise. Låt oss titta på den här nedan:

nyutexaminerade inteckning rådgivare
Nyckeln till att hitta arbete som en inteckning är att snabbt identifiera marknaden som du skulle föredra att arbeta i, t.ex. anställd eller egenföretagare.

banker, hypoteksinstitut, fastighetsmäklare
Som anställd är ingångslönen för en trainee inteckning rådgivare runt £ 18,000 – £ 25,000 plus bonusar och i vissa fall tjänstebil levereras.

Dessa positioner är idealiska för personer som kräver en omedelbar inkomst, trygghet, och har en förkärlek för att vara omhändertagen och styrd på en daglig basis.

inteckning mäklarhus
Det finns dock individer som föredrar en mer flexibel arbetstid arrangemang för att inte behöva vända dig till arbetet på en 9-5 grund och föredrar att ha möjlighet att arbeta kvällar och som har sitt öde i sina egna händer. Några av dessa mäklarhus erbjuder olika finansiella paket och det kan vara allt från helt kommissionen endast till en del lön och en del provision och i vissa fall en bil kan också tillhandahållas.

nya aktörer och CeMAP utbildningar
Att vara i branschen för finansiella tjänster i över 20 år, har många människor frågat mig om de ska köpa in ett Bolån mäklare franchise och vad som krävs för att bli en kvalificerad inteckning rådgivare? Som Marketing Director of Money Marketing Limited, ett CeMAP utbildningsföretag som utbildar hundratals spirande brittiska inteckning rådgivare per månad, känner jag att jag väl är kvalificerad att svara på den frågan.

Det tar engagemang, fokus, hårt arbete, förmågan att sträva efter framgång och lite hjälp från CeMAP utbildningar.

Så vilka kriterier ska man använda när man beslutar om din framtida karriär riktning? Tja, försök fråga dig själv några av följande frågor:

· Tror du att du skulle njuta av att hjälpa folk med sin ekonomi?
· Skulle du föredra att vara anställd?
· Vill du bli egenföretagare?
· Är du fast besluten att bli en hög löntagare?
· Är du för avsikt att vara framgångsrik?
· Vill du vara ansvarig för ditt eget öde?

Ett “ja” svar på de flesta av dessa skulle kunna innebära att man kan överväga att undersöka hur man blir en inteckning rådgivare men innan du gör det, låt oss titta lite längre. Början till att bli en brittisk inteckning rådgivare passerar en examen inteckning rådgivning och i min mening den mest erkända ett i Storbritannien är Certificate i Mortgage Råd och praktik (CeMAP)

Du behöver inte akademiska meriter för att kunna passera de CeMAP tentor, men en sak du behöver är en stark vilja att lyckas i en mycket konkurrensutsatt bransch. Om du funderar på att starta en karriär inom finansiella tjänster som en inteckning rådgivare men har svårt att få din fot i dörren, låt vårt team av industri-erfarna yrkesmän CeMAP utbildning vägen. Vi har folk som reser till våra arenor från alla delar av landet, inklusive Skottland, Wales och Nordirland.

De bästa fem-dagars CeMAP utbildningar baseras på grupper om cirka 10 personer för att underlätta kontroll och förmåga att interagera med handledare. Kurserna är väldigt fokuserad, intensiv och förbereda delegater för CeMAP 1, 2, 3 tentor. De kurser snabbspår kandidater i fem dagar per intensivkurs i hotell i hela många regioner i Storbritannien, inklusive London, Coventry, Sheffield, Manchester och North West, se till att en av de CeMAP kurser kommer att vara nära dig.

Instruktörerna hjälper framgångsrikt individer att förmedla sina kvalifikationer inteckning rådgivning i bokstavligen dagars intensivt, snabbspår CeMAP utbildning. Med det sagt, kan det vara lätt för de begåvade människor som är bara naturligt på förbipasserande akademiska examina. Jag tillbringade nyligen en vecka med en grupp av 10 deltagare på en CeMAP 2 & 3 utbildning och olika färdigheter på kursen var mycket varierande. Utmaningen här för CeMAP tränare var att få dem alla till samma standard i slutet av veckan och förbereda dem för sina tentor, veckan efter. Nio av de tio passerade deras relevanta tentor.

Utmaningarna för CeMAP tentor är att du måste lära dig examen innehåll och klara examen vid 70% men det är inte allt. Många människor som kommer in i inteckning industrin har inte suttit tentor för år och i vissa fall inte sedan de lämnade skolan. Våra CeMAP utbildningar byggdes för personer som är nya i inteckning industrin och som en konsekvens, vi lär kursinnehåll och håna undersöka dig på en daglig basis.

Fördelen med detta system är uppenbar, inte bara lär du dig kursens innehåll men teknikerna tenta också. Med styrkor och svagheter identifieras på en daglig basis, är det lätt att identifiera de områden som kräver extra undervisning under veckan. Detta beprövade system ger oss möjlighet att hjälpa hundratals människor få igenom sin Certificate i Mortgage Råd & Practice (CeMAP) tentor per månad.

Tar hand, som vägen till att bli en inteckning rådgivare kan vara förenat med risker för den oförberedda och under forskat person, eftersom resan kan vara en lång och mödosam. Försiktighet bör iakttas när man väljer bolaget för den inledande CeMAP utbildning som många organisationer är strikt i branschen att erbjuda antingen en två-dagars repetitionskurs eller självstudier CeMAP undersökning kurs som enligt vår mening är inte tillräckligt.

Dessutom finns det skrupelfria organisationer som kan försöka locka individer till att erbjuda billiga kurser CeMAP utbildning och sedan ta £ 5000, £ 6000 eller ens 9000 £ off dem i ett försök att rekrytera dem till sin inteckning företag som inteckning rådgivare eller erbjuda dem dyrt inteckning franchising, vilket enligt min mening är helt onödig.

inteckning rådgivare jobb
Vi strävar alla de trevliga saker i livet men sällan hittar vi det perfekta jobbet som ger oss arbetsglädje. Innan beslut fattas om någon karriär, måste du identifiera dina styrkor och svagheter och besluta om vad karriär du vill följa. Efter att ha beslutat att du vill fortsätta karriären inteckning rådgivare, måste du exponering. Ju fler potentiella arbetsgivare att du kan träffa och prata också, desto större är chansen att hitta dessa jobb inteckning rådgivare.

Bolånemarknaden är en recession bevis verksamhet, som när det är goda tider och konsumentförtroendet är högt, människor tenderar att låna till bilar, semestrar, hem förbättringar och många andra saker. Sedan, när konsumtionen har toppat och ekonomin saktar ner, många människor upplever svårigheter att betala av sina skulder och uppfylla sina övriga finansiella åtaganden. Under sådana omständigheter är det ofta nödvändigt för dem att konsolidera sina skulder till en lägre månatliga återbetalningen genom remortgaging.

Remortgaging kunder, skuldkonsolidering, kapitalanskaffning för hem förbättringar, är att finansiera köp av fritidshus alla lösningar som en inteckning rådgivare kommer att kunna ge och det kommer att hålla dem mycket upptagen i tider av lågkonjunktur.

Som tidigare nämnts, de flesta inteckning rådgivare som arbetar för banker, hypoteksinstitut och fastighetsmäklare arbetar på en lön plus en bonus-system och arbetsgivaren håller huvuddelen av kommissionens intäkter från försäljning av bolån och försäkringar. Paketen erbjuds den anställde brittiska inteckning rådgivare kan variera från ett minimum av £ 18.000 per år plus bil och bonusar, till £ 35.000 per år plus bil och bonusar, beroende på vilken del av landet du arbetar i.

Egenföretagare inteckning rådgivare men kan avgöra hans / hennes egen inkomst, men detta kan bero på ett antal faktorer.

· Hur duktiga är de?
· Undvik att ordna de försäkringar?
· Har de och kan de ta ut en förmedlingsavgift?

För rätt person för jobbet av en inteckning rådgivare kan vara mycket tillfredsställande och för de mest framgångsrika i världen är deras ostron, eftersom möjligheterna är oändliga. Låt fantasin springa iväg med sig själv och föreställa sig fint hus, kvalitet bil, den vita sanden på semester och de kläder som du alltid har drömt om.

För de oerfarna individer som inte kan utsätta sig för potentiella arbetsgivare det finns hjälp. Arbetsförmedlingar, system remiss och inuti kunskap är områden som kommer att hjälpa den bestämda inteckning seeker rådgivare jobb.

Det finns organisationer där ute som har upprättat ett antal kontakter med potentiella arbetsgivare och arbetsförmedlingar för att hjälpa nyutexaminerade delegater för att hitta jobb inteckning rådgivare inom den brittiska bolånemarknaden och jag listan nedan några av de saker som potentiella arbetsgivare söker på att alla viktiga intervju.

· Väl förberedd CV
· Tidigare erfarenhet
ålder
· Sälja färdigheter
· Föregående post av intäkter
· En historia av framgång
· Staying power
ambition
presentabel
ärlighet
tillförlitlighet

Dessa är alla viktiga områden som bör beaktas vid ansökan om inteckning rådgivare jobb både före och under den inledande intervjun men alla viktiga är att sälja dig själv, som om du inte kan göra det då du kommer att ha liten chans att sälja till en kund.