inteckning mäklare bland högst betalda proffs i landet.

San Francisco, CA, 4 dec 2005 – (PR.COM) – En ny studie har visat vad många redan vet – inteckning mäklarverksamhet industrin i Kalifornien, särskilt i Bay Area, blomstrar med vinstmarginaler som vida överstiger de flesta andra stater i resten av landet. Det är rätt tid att låta Richard Weathington och Weathington Lån Broker Academy lär dig hur du lyckas i den spirande inteckning förmedling industrin.

En tidigare bank verkställande och konsumentförkämpe, avslöjar Richard den chockerande sanningen om giriga inteckning mäklare och långivare i hans seminarier. Weathington s rutinerade ledning kommer att visa dig hur man lyckas, tjäna pengar och slutligen slå mäklare och långivare på sitt eget spel.
“The Real Estate inteckning industrin upplever en stor tillströmning av rovgiriga mäklare utnyttjar konsumenterna genom höga avgifter, bete och växeln, hemlig kostnader och sätta konsumenterna i lån som de inte kommer att kunna betala tillbaka. Och som ett resultat, dessa flera miljoner dollar företag och sexsiffriga agenter intäkter skördar enorma vinster och provisioner från en intet ont anande och förtroendefull allmänheten. ” – Richard Weathington

Den Weathington Lån Broker Academy syftar till att inte bara ge aspiranter med ingångar som leder till certifiering, men också insikter i vistas lönsam vid alla tidpunkter utan att göra avkall på etik. Framgångsrika och etiska inteckning mäklare är svåra att hitta i dagens marknad. Många mäklare bryr sig bara om sina nedersta raden och inte du, deras klient. WLBA mål är att producera professionella inteckning förmedlingsverksamhet som du skulle känna sig bekväma med hänvisning till kollegor, familj och vänner.

Om du är trött på ditt nuvarande jobb och funderar på en karriär förändring till en där du kan definiera ditt eget öde, kan Weathington Lån Broker Academy styra dig på rätt väg. Att arbeta som en inteckning mäklare är ett givande yrke som kan ge omedelbara, höga betala ut resultaten. Om du är en motiverad och smart arbetare, en lovande framtid i den blomstrande inteckning förmedling företag väntar dig.

Richard Weathington är en av landets ledande auktoriteter på bolån. Hans seminarier erbjuder massor av värdefulla tips och om hur man väljer rätt mäklare att arbeta med. Trött på hur många låntagare behandlas, som Richard och en grupp investerare upp en skola för att lära ut ett nätverk av mäklare, det viktigaste i etiska förmedling. Låt Richard berätta –

Ett. Varför du behöver för att göra full insyn för alla lån.
2. Hur kan du få din Real Estate lån mäklare licens i 3 månader eller mindre från delstaten Kalifornien.
Tre. Hur du kan komma långivare som följer en etisk kod för konsumentvänliga standarder.
4. Hur du kan göra över $ 6000 på varje lån du finansiera och ladda dina låntagare absolut ingenting.
Fem. Hur du kan positionera dig att göra mellan 5 och 7 lån per månad samtidigt som 100% av vinsten.
6. Hur man skaffar personlig marknadsföring flygblad och anpassningsbara e-post kampanjer.
7. Om inkomstgaranti från den utbildning du får vid akademin.

Richard, har hans medarbetare och deras skola fått kritik från media, banker, långivare och utbildad mäklare från Kalifornien. Richard har dykt upp på flera tv-shower talk och är värd en nationell radiosändning.