inteckning mäklare Association of British Columbia

I de flesta provinser i Kanada konsumenter letar efter den bästa inteckning har vänt sig till rådgivningen av en kvalificerad inteckning mäklare. De tjänster dessa mäklare erbjuder kan du spara tiotusentals dollar. Anledningen till dessa yrkesgrupper är så effektiva är att de tillhör en inteckning mäklare sammanslutning som säkerställer att alla som utför tjänster av en mäklare är väl insatt i alla krav.

Om du fortfarande är ny med inteckning, kan du hitta en del människor tror att alla inteckning mäklare är lika, men verkligheten de är olika. Till exempel i British Columbia, Kanada, när du pratar med en mäklare, måste du bekräfta att han eller hon är en inteckning agent som är en del av inteckning mäklare förening i British Columbia. Som medlem i föreningen måste agenterna ha akademiska färdigheter som krävs för att bearbeta bolån och de kommer alltid under noggrann övervakning föreningen samt regeringen.

Alla som är medlem av inteckning mäklare föreningen måste arbeta på fortsatt utbildning för att hålla sig à jour med gällande regler och föreskrifter av inteckningar i British Columbia, och Kanada för den delen. Den formella akademiska utbildningen tar allt från ett år till två år beroende på din utbildningsbakgrund. Under utbildningen kommer du att visas hur verkliga transaktioner äger rum, hur man handskas med den advokat av långivaren, klienten och egenskapen säljaren. Du kommer också att införas för hur fastighetsmäklare arbetar och hur man gör affärer med dem. Eftersom du arbetar med ett brett spektrum av yrkesverksamma, vill föreningen att se någon som representerar inteckning industrin är den mest kvalificerade kandidaten möjligt

Sammanfattningsvis, när du får en inteckning, se till att du har att göra med en professionell som en medlem av inteckning mäklare föreningen. I British Columbia, är alla inteckning mäklare endast tillstånd att bedriva inteckning företag om de är en del av föreningen, eftersom den uppgift som mäklare är mycket kritisk i finans-och fastighetssektorn.