inteckning locket och husägare hålla ditt tak intact_

Mortgage lock uppfattas som en onödig politik av en hög procentandel av husägare. Denna allmänna attityden kan tillskrivas det faktum att majoriteten av alternativ inteckning cover kan bli mycket dyrt och att ingen faktiskt ser hur det skulle kunna komma till nytta i framtiden. Det är denna sista punkt som väsentligt bidrar till argumentet att inteckning skydd är viktigt för alla husägare, oavsett värdet på sin egendom eller sina personliga förhållanden.

Ingen föreställer sig att någonsin behöva använda en policy inteckning skydd eftersom mycket få personer faktiskt överväga alla baser i termer av vad som kan hända i framtiden. De flesta människor gör planera på medellång sikt men inte på lång sikt och inte tänka på alla möjliga eventualiteter.

Till exempel, hur skulle du betala dina amorteringar om du hade en långvarig sjukdom och behövde ledigt för att återhämta sig? Eller hur skulle vårt hushåll klara inteckning om du blev uppsagda? Du skulle inte kunna få ett lån eftersom du har ingen möjlighet att betala tillbaka det, så där skulle det pengar att leva ifrån?

Mortgage lock tar hand om allt det ovanstående, men kommer inte att kunna göra det om du inte har den till att börja med! Ingen tenderar att tänka på hur räkningar skulle betalas, om de var tvungna att ha påtvingad ledighet för ohälsa. De flesta tenderar att sticka huvudet i sanden och tror att det aldrig kommer att hända med dem, men det alltför ofta gör. Att ta ut inteckning täcker handlar inte om vad som får eller inte får hända, det handlar om vad som kan hända. Som ett resultat, täcker alla eventualiteter.

Stressen av att försöka hålla ett tak över huvudet kan göra en dålig situation värre, och är troligen något som du inte behöver, eftersom stammen kan ta ut sin rätt. Mortgage skydd kan förhindra att stress och ger dig trygghet för framtiden nu.