inteckning livförsäkring mäklare – varför du behöver en

För de människor som inte har råd med 20% ner för deras hem, kommer långivaren kräver att du bära försäkring inteckning liv för att skydda dem i fall du blir oförmögen att betala. För denna situation, är inteckning livförsäkring ägs av banken, inte av dig. Du betalar för livförsäkring på ditt liv till förmån för banken. Det är inte för din skull när du erbjuds vid tidpunkten för undertecknandet av slutliga papper. När tiden kommer, finns det några bitar av information som du bör vara medveten om. Det är därför det är klokt att du får hjälp av en oberoende inteckning livförsäkring mäklare.

inteckning livförsäkring – olika typer

Grupp och individuella försäkringar för hypotekslån är två olika typer av försäkringar inteckning livförsäkringar. Med grupp inteckning livförsäkring du omfattas av en grupp politik ägs av banken och du har ingen kontroll över politiken eftersom det faktiskt ägs av banken. Den enskilde inteckning livförsäkring du köper genom inteckning livförsäkring mäklare, är er politik, och du har full kontroll över den.

oberoende inteckning livförsäkring mäklare – och varför för att få ett

Välj en oberoende inteckning mäklare livförsäkring eftersom de har tillgång till en omfattande databas av information från livförsäkringsbolagen. Detta hjälper dig att jämföra priser eftersom premierna varierar från institution till institution. Genom att använda en oberoende mäklare inteckning liv du kommer att kunna få bästa möjliga täckning till lägsta möjliga pris.

inteckning livförsäkring mäklare – vilken typ av försäkring som passar dig bäst?

Varje person har olika behov att tänka på när man köper försäkring inteckning liv bortsett från grundläggande skydd du vill ha för din inteckning. En personlig plan är bättre eftersom du äger det och kommer bäst passar din situation. Därför rekommenderas att du jämföra priser och företag innan de köper någon försäkring inteckning liv.