inteckning leder, vad man inte ska göra

Någon som arbetar i inteckning branschen vet hur viktigt det är att ha källor inteckning leda till att hålla din pipeline fylld. Men det är inte bara hur vi få inteckning leder som är avgörande, det är vad vi gör med inteckning leder när vi får dem.

En av de mest kritiska misstag en säljare kan göra när de får en inteckning bly, inte agerar på det omedelbart.

Jag arbetade en gång med en kille som tillhörde en nätverkande grupp, var det huvudsakliga syftet med hans förena detta nätverk grupp för att få inteckning leder. Denna grupp var inte smuts billiga heller, betalade han $ 500,00 per år att vara medlem.

Han skulle komma tillbaka från sin veckomöte med en inteckning bly i handen och fästa det på anslagstavlan ovanför sitt skrivbord, och där det skulle stanna tills han märkte det ett par dagar senare.

Det drev mig bananer!

I försäljning, och det spelar ingen roll vad du säljer, är varje dag lika viktiga som de andra! När som helst, kan din konkurrent ringa din kund och gå iväg med verksamheten.

Ett annat vanligt misstag jag har bevittnat ett antal gånger, är i kontakt med inteckning bly i tid, men har absolut ingen entusiasm när du tar kontakt med kunden.

När du ringer en potentiell kund, le när du pratar med dem, kommer kunden plocka upp på tonfall i rösten och svara på det entusiastiskt.

Inte agera som om kunden är en börda för dig, och att du gör dem en tjänst.

Kom ihåg, du är expert när det kommer till din inteckning produkter, förvänta dig inte din kund att veta allt, om de gjorde det skulle de inte behöva dig. Så se till att de vet att du är glad att hjälpa dem.

En annan no-no när man följer upp på en inteckning bly är att gäspa, nysa eller hosta i mottagaren i telefonen. Jag förstår att dessa är normala och vanliga kroppsliga funktioner, men det finns ingen ursäkt för att göra det direkt i mottagaren, är detta ett bra sätt att förlora försäljningen kommer gäspning ensam sannolikt att göra dina potentiella kunden på luren.

Alltid sätta dig i skor av din kund. Föreställ träffa någon för första gången över telefon och din konversation avbryts av gäspningar, och nysningar, tvivlar jag att du skulle vara gung-ho om att göra affärer med den här personen.

Följa upp med en inteckning bly och sedan sätta den personen på is är ett annat vanligt misstag jag har stött på. Även om dina skäl för att sätta kunden i vänteläge kan tyckas vara mycket viktigt för dig, kommer din kund tycker att det är irriterande oavsett dina skäl. Så se till att avsätta en tid att ringa din inteckning ledning när du vet avbrotten kommer vara få.

Så nästa gång du får en inteckning bly, agera på det omedelbart, låt din kund vet att du är glad att arbeta med dem, tala tydligt och undvika avbrott, och titta på din försäljning produktiviteten ökar!