inteckning leder, undvika återvunnet skräp

Om du är en inteckning mäklare eller lån officer som överväger att köpa inteckning leder från en Internet-leverantör, se till att du gör din forskning och undvika att köpa återvunnet skräp.

Här är några saker att titta efter när man överväger att köpa leder internet inteckning.

Det första du vill göra är att få en säljare på telefonen och ta reda på exakt hur inteckning leda företaget förvärvar sina inteckning leder.

Här är den enda sak som du kommer att vilja höra innan du går vidare. Du kommer att vilja höra att inteckning leda företaget förvärvar sin inteckning leder genom webbplatser som de äger och driver.

För om de inte gör det, än inteckning leder köps in någon annanstans av någon annan. Och troligen de leder säljs till flera företag inteckning bly. Så när du får händerna på ledningen det redan har sålts till en officerare dussin lån innan du.

Dessutom, se till att vad du kommer att få är en genuin inteckning bly och inte någon information som baseras på en enkät vissa kund ifylld.

Jag vet av egen erfarenhet hur det är att ringa en potentiell kund bara för att få dem att säga att de trodde att de fylla i en enkät.

Som ni kan föreställa er, var jag inte glad.

Om inteckning leda företaget du funderar inte skaffa egna inteckning leder genom sina egna webbplatser än du kommer att vilja ta reda på hur de kör kunderna till dessa platser.

Vad du kommer att vilja höra är att de använder annonser på de stora sökmotorerna för att driva trafik till sina lead generation webbplatser.

Undvik företag som använder mutor för att förvärva inteckning leder som erbjuder presentkort till hem butiker om kunden fyller i en on-line ansökan. Dessa kunder är mer intresserade av gratis presentkort än de är de inteckningar, så styra klart.

I slutändan, du arbetar hårt för dina pengar, så hitta företaget inteckning bly som förvärvar sina leder på egen hand genom lämpliga kanaler.