inteckning leder, tre saker du behöver tänka på

Det är dags för alla inteckning mäklare och lån officerare att överväga att ta del av sina surt förvärvade pengar och spendera den på inteckning leder.

När allt inteckning leder är namnet på spelet, oavsett var de kommer ifrån.

Om tiden är rätt för dig, är det viktigt att göra dina läxor. Kom ihåg att du testar vattnet, inte dyka rätt i. Titta in så många företag inteckning bly som du kan innan du bestämmer vilken som är bäst för dig.

Lika viktigt är det inteckning leda sig själv, medan du gör din forskning, anser att dessa tre saker om vilken typ av inteckning bly du kommer att köpa.

Vart tog inteckning bly ifrån?

Tala med en säljare från inteckning leda företaget att bestämma var hypotekslån leads som genereras från. Inteckning leda företag använder olika metoder för att få sina inteckning leder. Några av de vanligaste sätten inteckning leda företag genererar inteckning leder är via e-post kampanjer, annonser på sökmotorer, rikta potentiella kunder till webbplatser som de egna, och köpa inteckning leder i bulk från andra företag.

Är leda inteckning färska eller återvunnen?

Vissa inteckning leda företag säljer sina hypotekslån leder i vad de kallar “realtid”, vilket innebär att inteckning leder är färska, oftast inte mer än ett par timmar till ett dygn gammal.

En återvunnen inteckning bly, är en inteckning leda till att en inteckning leda företaget kommer att sälja flera gånger, eller de köper sin inteckning leder i bulk till ett billigt pris och sälja dem med vinst till lån officerare.

Inte att säga en är bättre än den andra, orsaken är, skillnaden i prissättningen.

En färsk inteckning bly kommer utan tvekan att kosta mer än en återvunnen inteckning bly. Det beror på vad du letar efter, kvalitet eller kvantitet.

Om inteckning bly är dåligt, kommer du att få dina pengar tillbaka?

Se till att du är 100% säker på att den inteckning leda företaget du arbetar med har en rättvis och rimlig avkastning politik. De flesta inteckning bly företag har mjukvara på plats, eller kontrollera inteckning bly innan de säljer det för att sålla ut vad de anser vara falska, eller falska leads. Men även med dessa hinder på plats, är det inte ovanligt för en att slinka igenom sprickor. Om du tar emot en falsk inteckning bly, finns det ingen anledning till varför du inte skulle få pengarna tillbaka.