inteckning leder, sälja över telefon

När ett lån officer eller inteckning mäklare köper en inteckning bly från en inteckning leda företaget, är deras mycket nästa steg att ringa kunden.

Detta är inte så lätt som det låter, eftersom vi alla vet att du aldrig få en andra chans att göra ett första intryck. Så du vill vara förberedd innan du ringer.

Genom att vara förberedd menar jag har några inteckning produkter du vill gå över med kunden som du tror kommer att möta deras behov baserade bort av vilken information du fick på hypotekslån bly.

Dessutom kommer inteckning leda företag säljer sina hypotekslån leder upp till så många som fem gånger. Så, kan du sluta springa in i några utmaningar om kunden arbetar redan med ett annat lån officer.

Eller kanske de har även förlorat sin nerv.

Här är några scenarion du kan stöta på och hur du kan minska påverkan bör du ställas inför en sådan situation.

Köpa eller refinansiering ett hem är en mycket stor ekonomisk affär, så det är förståeligt om din kund får kalla fötter.

Säg något om detta i den trevligaste röst du har. . .

Åh, jag är mycket ledsen att höra det, när du tittar på online-formulär du fyllt ut, kunde jag passa dig till en av våra låneprogram som jag är säker på att du skulle ha något intresse i.

Om en utsikter säger till dig att de arbetar med ett annat lån officer, de antingen verkligen är, eller igen, har de förlorat sin nerv.

Säg något om detta. . .

Jag är verkligen ledsen att höra det. Vi erbjuder några riktigt nice inteckning produkter och jag ville bara ta några minuter av din tid för att gå igenom några av våra inteckning program.

Även om dessa metoder kommer att få kunden talar majoriteten av tiden, finns det tillfällen då det inte fungerar.

Här är några andra saker du kan göra. . .

De flesta inteckning bly leverantörer förse dig med en e-postadress, så e-posta dem med några attraktiva inteckning produkter och berätta kortfattat om fördelarna med att arbeta med dig och ditt företag.

Du kan också skicka dem ut några flygblad med några inteckning produkter som du tror skulle uppfylla sina hypotekslån behöver tillsammans med några av dina visitkort.

Oavsett vad som händer på din säljsamtal, ge inte upp efter en invändning. Om du inte har haft framgång med dina leder, än du behöver ändra din inställning.

Dessutom kan du sluta med att lämna ett röstmeddelande som är inte alls ovanligt i dessa dagar.

Om du måste lämna ett meddelande, se till att vara direkt och rakt på sak. Låt kunden vet vem du är och varför du ringer, och ge dem en anledning att ringa tillbaka.

Säg att du har en produkt som du tror att de kommer att vara intresserade av och det är mycket viktigt att de kallar dem tillbaka.

För att sammanfatta det hela, är ingen enskild inteckning leda en slam dunk, oavsett hur bra det ser ut på papperet. Nio gånger av tio kommer du att ställas inför någon form av utmaning. Så gör dina läxor och vara beredd att möta din utmaning huvud på.