inteckning leder metoder

Nästan varje hypotekslån företag och fastighetsbolag eller agent arbetar med inteckning leder. Dessa leder är en viktig del av att göra affärer, de hjälpa till att bygga en kundkrets bas och säkra försäljning på en regelbunden basis. Köpa inteckning leder från ett företag som gleans information om potentiella kunder, oftast från Internet, eller få leder direkt via en webbplats är två av de viktigaste metoderna som används av bolåneinstitut och fastighetsmäklare.

Metoder för att erhålla inteckning leder varierar. Ett sätt är för ett hypotekslån företag eller mäklare, eller en mäklarfirma eller mäklare, för att bygga en webbplats som attraherar potentiella kunder. Webbplatsen kan marknadsföras som en plats för dem som är intresserade av att få bolån eller köpa egendom för att se listor eller få offerter på bolån. I processen för att få den information som de behöver, kommer folk lämna information som sedan kan användas för att eventuellt sätta dem på inteckning leder listor.

En annan metod för att erhålla leads är cold calling. Cold calling betyder helt enkelt att gå igenom en lista med invånarna och ringer för att fråga om de skulle vara intresserade av att få ett hypotekslån, refinansiering ett hypotekslån, eller köpa egendom som helst inom en snar framtid. En liten andel av dessa samtal kan förvandlas till potentiella kunder, och dessa leder kommer att listas och sedan följas upp.

Andra metoder för att få inteckning leder inkluderar namnlistor från fastigheter seminarier, eller riktade nygifta par eller nya invånare i området. Alla dessa metoder kan fungera, även om vissa av de metoder som ger bättre leder än andra.