inteckning leder, köper uteslutande

Om du är ett lån officer eller inteckning mäklare, kan du vara på marknaden för hypotekslån leads. Om du har något intresse av att dela dessa inteckning leder med andra lån officerare, kanske du vill tänka på att köpa dem exklusivt.

Om du väljer att köpa din inteckning leder exklusivt, kan du planera på att betala lite mer för dem. I motsats till inköp daterad eller återvunnet inteckning leder i bulk eller två spänn en inteckning bly.

En exklusiv inteckning bly bör inte bara vara exklusivt till dig och du bara, ska den säljas till dig i realtid och vad som är känt som en färsk inteckning bly.

En realtid exklusiva inteckning bly är en som är e-post till dig inom några sekunder av utsikterna att fylla i ansökan on-line.

Om en realtid inteckning bly är något äldre än ett par timmar, kan det knappast kallas realtid, än mindre en exklusiv inteckning bly.

Mitt förslag till dig om du funderar på att köpa exklusiva inteckning leder skulle vara att ta din tid och forskning inteckning leda företag du överväger att investera dina pengar med.

Kom ihåg, du arbetar hårt för dina pengar, så se till att inteckning leda företaget du investerar med får du en avkastning på din investering.

Var noga med att ringa företaget hypotekslån bly och tala med en levande person i försäljning och kundtjänst.

Fråga kundtjänst där de får sin inteckning leder, och hur de levereras. Också, fråga vad tidsramen är mellan den potentiella kunden att fylla i nedanstående formulär och med inteckning leda levereras till dig ..

Om svaren på dina frågor inte lever upp till dina förväntningar på vad realtid exklusiva inteckning leder bör vara, än att flytta till nästa inteckning leda företaget.

Fortsätta söka tills du hittar det företag inteckning bly som garanterar att de kommer att sälja inteckning leda till bara dig, och att de kommer att leverera omgående. Om de inte kan ha det på din e-post dörr steg inom sekunder av den potentiella kunden lämnar in det, än att fortsätta söka tills du hittar det företag inteckning bly som kommer. Din tid och pengar kommer att vara väl spenderade, lita på mig.