inteckning leder, köpa realtid kvalitet

Om du är en inteckning mäklare eller lån officer på marknaden för internet inteckning leder, kommer du att ha helt olika inteckning leder och låneinstitut leder att välja mellan.

Såvitt leads är orolig finns det en hel del olika typer att välja mellan. Det finns levande överföring leder, leder levereras till dig i form av ett filter, cherry picking leads, och riktiga leder tid.

Alla de ovan nämnda typer av leder är inte ett dåligt val beroende på vilken typ av bly du är mest bekväm med.

Men innan du går vidare och gör en investering med en inteckning leda företag, överväga att hitta ett företag inteckning bly som säljer sina leads i realtid.

Med realtid leder du kommer att köpa leads som är fräsch, eller varm av pressen och kunden kommer att vänta på dina telefonsamtal.

Med dessa typer av leads du kan garantera på kvaliteten.

Dessa typer av leads kommer att förse dig med program och inte avslag.

Tänk med realtid kvalitet leder du kan räkna med att betala lite extra, så var beredd. Men du kommer också att ha tryggheten av att veta att du kommer att ha en intresserad kund som du kan få på telefonen och gör det möjligt för dig att ta ett program från dem.

Om du hittar ett ledande företag som är villiga att sälja dig sina leder för en dollar eller mindre du kan garantera att de har återvunnits ett dussin gånger och är sex månader till ett år gamla.

Naturligtvis valet är ditt, men innan du gör ett beslut om din leadkällor, utreda och överväga realtid leder kvalitet inteckning.