inteckning leder, köpa dem färska

Inteckning leder kan köpas i många olika varianter. Och beroende på vilken lån officer du frågar, leder någon inteckning är bättre än andra.

Om du köper inteckning leder i bulk, mest troligt att du kommer att köpa gamla eller återvunna inteckning leder.

Inteckning leder kan också köpas genom cherry picking, där du faktiskt kan se inteckning bly innan du köper den. Du kan också se hur många gånger inteckning bly har köpts av andra lån officerare.

Eller så kan du köpa din inteckning leder “färsk”, eller varm av pressen.

Alla typer av inteckning leder kan ha sina fördelar för lån officerare och inteckning mäklare, men det är mycket svårt att konkurrera med färska inteckning leder.

Du kommer inte att höra invändningar, såsom:

“Jag gjorde det för en månad sedan,” eller “Jag stängde lånet två veckor sedan.”

Inteckning leder som säljs färsk, eller i realtid levereras till din dörr den andra den potentiella utsikterna träffar på skicka-knappen på on-line applikation.

Om du är ett lån officer eller inteckning mäklare funderar på att köpa färska inteckning leder, vara säker på att du vet var den inteckning leda företaget är att få sin inteckning leder från för att vara säker på deras kvalitet.

Leta efter företag inteckning bly som får sin inteckning leder genom webbplatser som de äger och driver.

Styra klart på de företag inteckning bly som köper deras inteckning leder från tredjepartsleverantörer och än att sälja dem till lånet officerare med vinst.

Du kommer aldrig att veta hur många gånger som tredjepartsleverantör säljer dem inteckning leder till andra företag inteckning bly.

I slutändan, om det är kvaliteten av inteckning bly som du letar efter, än att allvarligt överväga inköp av färska inteckning leder.