inteckning leder, göra det bästa av dem

Om du är ett lån officer eller inteckning mäklare och du är för närvarande investerar i inteckning leder, eller om du har gett tänkt att investera i inteckning leder, se till att du gör det mesta av dem.

En inteckning bly leverantör, om de är bra, kan ge dig en god kvalitet inteckning bly, beror resten på dig.

Den inteckning leda provider har ingen kontroll över vad den potentiella kunden kan säga.

Sätt dig i kundens skor för bara ett ögonblick. Köpa ett hem eller refinansiering ett befintligt är mycket stora ekonomiska beslut i livet av din konsument, kanske den största de någonsin kommer att göra. De troligen kommer att bli lite orolig.

När du ringer en inteckning leder du får från en inteckning leda leverantör, och kunden verkar vara i en monter utanför humör, säga något till detta att påverka.

“Har du något emot om jag bara gick över några av inteckning program vi har att erbjuda, det tar bara en minut av din tid, och det kommer inte kosta dig ett öre.”

Denna metod tar bort trycket på din kund, och oftare än inte, kommer de att gå vidare med dig och lyssna på vad det är du har att erbjuda.

Om en potentiell kund säger att de inte längre är intresserade av en inteckning, är det bara för att de förlorat sin nerv.

Svara med något sånt här.

“Åh, det är synd, jag har en massa bra inteckning produkter som passar in på beskrivningen av den profil som du fyllt i på nätet, tar det bara några sekunder och det kostar dig ingenting.”

Jag garanterar att du kommer bli förvånad över de svar du får.

Vad som än händer, ge inte upp efter första försöket. Det handlar om den metod du tar med din kund.

Du sköta snacket, berätta för dem vad de behöver för att höra om din inteckning produkter, kommer det att göra en enorm skillnad i antalet inteckningar dig nära.