inteckning leder, exklusivt endast

Om du är ett lån officer eller inteckning mäklare, kan du letar efter inteckning leder. Du kan till och med funderar på att köpa dem exklusivt.

Köpa exklusiva inteckning leder kanske inte vara en så dålig idé om du vill göra sig av med dina konkurrenter.

De flesta inteckning bly företag kommer att sälja sina hypotekslån leder upp till fyra gånger, och vissa inteckning företag bly så många som fem gånger. Detta är känt som säljer icke inteckning leda exklusivt.

Inte bara kommer du vill köpa din inteckning leder uteslutande, kommer du också att se till att inteckning bly säljs i realtid, eller vad som kallas frisk.

En realtid inteckning bly är en som kommer på ditt skrivbord inom några sekunder av den potentiella möjligheten att slå på skicka-knappen på den elektroniska ansökan.

Om en inteckning leda företag säljer du gamla eller återvunnet inteckning leder, än du bearly kan kalla dessa inteckning leder exklusivt eftersom det har gått igenom händerna på många lån officerare och inteckning mäklare innan den nådde skrivbordet, så se till att vara försiktig.

Det mest effektiva sättet att se till att du får realtid exklusiva inteckning leder är att ringa företaget hypotekslån leder du funderar på att investera dina pengar med.

Tala med någon i kundtjänst eller säljavdelningen och ta reda på var de får sin inteckning leder och hur de levereras, samt hur snabbt inteckning leder levereras.

Din bästa insats är att gå med en inteckning bly företag som erhåller sin egen inteckning leder genom generation inteckning leda områden som de äger och driver.

Styra klart på de företag inteckning bly som köper deras inteckning leder från tredjepartsleverantörer. Det finns inget sätt att veta hur många gånger som tredjepartsleverantör säljs som inteckning leda till andra företag inteckning bly eller officerare lån.

Kom ihåg, du arbetar hårt för dina pengar. Så om du inte är nöjd med de svar du får från kundtjänst, än det är mer än troligt att du inte kommer att vara nöjda med inteckning leder de kommer att skicka dig.