inteckning leder, bättre stängning ratio

Om du är ett lån officer eller en inteckning mäklare, och du för närvarande köper inteckning leder från en inteckning leda företaget, eller du ger en tanke att investera med en, är en av de viktigaste sakerna du bör beakta, nedläggning förhållande.

Om du stänger någonstans från 5% till 12% av inteckning leder dig men, än du gör mycket bra enligt branschens standard.

Här är några användbara tips för att öka din avslutande tal på inteckning leder.

Tänk på att en inteckning leda leverantör gör just det, de ger inteckning leder. Det är helt upp till dig att göra en försäljning och stänga affären. Bara för att du fick en ny inteckning leda betyder inte att du inte behöver arbeta för att avsluta affären.

De flesta inteckning bly företag kommer att sälja sina hypotekslån leder upp till fem gånger, så du konkurrerar med andra lån officerare och mäklare.

Så, om du stöter på en invändning eller utmaning i telefon som “Jag är inte längre intresserad,” det är mest troligt eftersom de har att göra med ett annat lån officer vid den punkten.

Här är något du kan motverka sådan invändning med. . .

Åh, det är för dåligt, när du tittar på din on-line profil, kunde jag passa dig till en riktigt fin inteckning programmet med en av våra främsta långivare.

Jag kan nästan garantera med 100% säkerhet att detta kommer att få deras uppmärksamhet.

Om detta tillvägagångssätt inte payoff, e-posta dem med några attraktiva inteckning program som du har att erbjuda, eller maila dem ut ett flygblad med en lista över dina inteckning produkter.

Vad du än gör, ge inte upp efter första invändningen via telefon.

Kom ihåg, bostadsköpare, och människor refinansiering sina befintliga bolån är mycket oroliga, de är ombord på kanske en av de största finansiella transaktioner som de någonsin har gjort, så sätta dig i deras skor.

Så, det trevligare du kommer ut, och mer kunnig du ljud om din inteckning produkter, desto bättre dina chanser att göra en försäljning och avsluta affären.

Om du inte har någon svarar i telefon, och du måste lämna ett meddelande, se till att budskapet är kort, vänliga och informativa.

Be dem att ringa tillbaka när det passar att diskutera en stor inteckning produkt du vet att de kommer att vara intresserad

Kom ihåg. Det är allt i synsätt och tonfall i tonen i din röst. Den inteckning leda leverantör kan ge inteckning bly, men du måste arbeta för att få säljas. Lycka till med din inteckning leder.