inteckning leda företag, det rätta för dig.

Om du är ett lån officer eller inteckning mäklare på marknaden för hypotekslån leads, kommer du att ha några olika sorter att välja mellan.

Till att börja med, är din budget är det viktigaste att tänka på. Om du är på en begränsad budget, måste du ta en titt på de ledande företagen som möjliggör låga minsta insättningar för att komma igång.

I inteckning bly industrin, är en låg minsta insättning anses vara runt $ 100.00.

De två vanligaste ledningar ute kallas exklusiva och icke exklusiva leder.

Exklusiva leads säljs endast en gång. Blyet kommer att gå till dig och du bara.

Icke exklusiva leder säljs upp till fem gånger i genomsnitt av inteckning leda företag. Så om du ska köpa din bly non uteslutande, vara beredda att konkurrera med andra lån officerare.

En av de mest populära metoderna för att köpa inteckning leder är att plocka russinen dina leder. Cherry plocka dina leder tillåter dig att titta på ledningen innan du köper den.

Realtids leder är en annan populär typ av bly för att köpa. Realtids leder levereras via en strömlinjeformad process till din e-postlåda.

Det fungerar så här. . .

Du öppnar ett konto med en realtid leda företaget och skapa ett filter som är specifika för den typ av bly du söker efter. Bly typ, LTV, lånebeloppet, kreditvärdighet, specifikt tillstånd, etc.

När en ledning kommer i matchande filtret scenario, är det levereras till dig via e-post. Blyet kommer till din e-postlåda bokstavligen sekunder efter att kunden lämnar in sin ansökan on-line.

Fördelen med att köpa realtid leder är att du kan räkna med kvalitet eftersom ledningen är färska.

Försök att undvika återvunnet leads, eller vad är bättre känd i inteckning industrin bland lån officerare som skräp leads.

Dessa leder köps och säljs från ett ledande företag på den nästa, än säljs till lån officerare med vinst.

Chansen att vända ett skräp leder till ett lån är nästan obefintliga, så håll dig borta från dessa typer av leder.

Kanske det bästa sättet för dig att bestämma det bästa leda företaget för dig är att göra din forskning. Tala med någon i kundtjänst och ställa en massa specifika frågor. Om du inte är nöjd med kundservice eller de svar du får på dina frågor, än mer än troligt att du inte kommer att gilla ledningarna.