inteckning lead generation

Om du är ett lån officer eller en inteckning mäklare letar efter en bra bly källa, är en av de första saker du vill göra när man överväger ett företag inteckning leda reda på hur de går om att skapa sina leder.

Hur en inteckning leda företaget genererar sina leder är mycket viktigt eftersom det har mycket att göra med kvaliteten på de leder du kommer att få.

Om en ledande företag köper deras leder från en annan källa, än vad de gör är återvinning leder. Och vem vet hur många gånger som utomstående företag har sålt de leder till andra företag.

Dina chanser att stänga ett lån på en ledning som har gått igenom händerna på femton andra lån officerare innan den nådde skrivbordet är nästan obefintliga. Så undvika återvunnet leads.

Vissa leda företag har en databas med tusentals leads som de fortsätter att sälja om och om igen. De kommer att sälja dem billigt, men de flesta gånger du måste köpa i bulk. Dessa leder är vanligtvis sex månader till ett år gamla och ibland mer. Detta är också känt som återvinning. Ett ännu bättre sätt att beskriva detta är “sälja skräp.”

Leta efter de ledande företag som får sina leder från webbplatser som de äger och driver dem själva. Dessa typer av företag får färska leads på en daglig basis och kommer att sälja dem i “realtid.” Så, när du får ledningen, är det bara ett par sekunder gammal.

Det bästa sättet för dig att avgöra var en inteckning leda företaget genererar sina leder är att ringa och prata med någon i kundtjänst.

Fråga dem den direkta frågan, “hur ska du få dina leder?” Om du inte är nöjd med det svar de ger dig, än chansen, kommer du inte vara nöjd med det leder de skickar dig.