inteckning lånelöfte

få de bästa priserna och låga kostnader stängning

När du är redo att köpa ett hem, är det vettigt att förhandla från starkast möjliga positionen. I en stark fastighetsmarknad, kan säljarna vara mer selektiva i den slutliga köparen de väljer att förhandla med. I en sådan galen säljarens marknad, är det inte ovanligt att ett hem säljaren att få flera erbjudanden på deras egendom. Med det sagt, det finns vissa saker du kan göra för att se till att ditt erbjudande är en säljare går med.

Den stora majoriteten av Köparens idag gå om processen helt fel, sätta sig i en överväldigande nackdel!

Låt oss titta på detta ur säljarens perspektiv för ett ögonblick. Om du var säljaren och hade flera erbjudanden på din egendom, allt annat lika, skulle du acceptera en med Certificate of Finansiering Godkännande eller en som fortfarande var villkorat av finansiering? Svaret är uppenbart. Varför då, vänta så många köpare att starta finansiering förrän efter att de har hittat hem?

Vad jag har funnit är att dessa köpare är oftast mycket bra, kvalificerade köpare och är inte orolig för att bli godkänd. Även om de oftast är korrekta och i slutändan kommer att godkännas, har säljaren i de flesta fall inga garantier.

Slutligen, från ett kostnadsbesparingsprogram perspektiv …

Som en potentiell köpare, gör det mer meningsfullt att påbörja finansieringen tidigt så att du kan få ett fast grepp om din ränta och uppskattning av poäng och kostnader stängning. Om du gör detta innan du hittar ett hem, är du inte under några tidspress och är mindre benägna att över betala som en köpare som har funnit ett hem och är under strikta tidsramar.

Om du bestämmer att du vill dra nytta av Pre-godkännande, helt enkelt fylla i formuläret på den här sidan. Vi kommer att vidarebefordra dina uppgifter till en av våra bästa inteckning proffs som kan hjälpa dig att hitta det absolut bästa bolåneräntan och låga kostnader stängning möjliga.